Haberler

Tron Efsanesi Film Tanıtımı 28 Ocak 2011’ De Vizyona Girecektir.

Güncelleme:

TRON: LEGACY Daha Önce Beyaz Perdede Gördüklerimizin Hiçbirine Benzemeyen Bir Dijital Dünyada Kurulmuş Bir 3D İleri Teknoloji Macerasıdır.

Türü: Bilim Kurgu Macera

Vizyon tarihi: 28 Ocak 2011

Oyuncular: Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde, Bruce Boxleitner, James Frain, Beau Garrett ve Michael Sheen

Yönetmen: Joseph Kosinski

Yapımcılar: Sean Bailey, Jeffrey Silver, Steven Lisberger, Donald Kushner

Senaryo: Steven Lisberger, Richard Jeffries, Brian Klugman & Lee Sternthal, Eddy Kitsis & Adam Horowitz, Bill Wheeler (kadro final değil)

Steven Lisberger ve Bonnie MacBird'ün yarattığı karakterlere dayandırılmıştır.

TRON: LEGACY Daha Önce Beyaz Perdede Gördüklerimizin Hiçbirine Benzemeyen Bir Dijital Dünyada Kurulmuş Bir 3D İleri Teknoloji Macerasıdır.

Konusu:

Sam Flynn (GARRETT HEDLUND), Kevin Flynn'in 27 yaşındaki teknoloji meraklısı oğlu (JEFF BRIDGES), babasının ortadan kayboluşunu araştırır ve kendini babasının 25 yıldır yaşadığı Tron'un dijital dünyasında bulur. Kevin'in sadık sırdaşı Quorra'yla birlikte (OLIVIA WILDE), baba ile oğlu çok fazla gelişmiş ve son derece tehlikeli bir hale gelen, görsel açıdan dudak uçuklatan sanal alemde bir ölüm kalım yolculuğuna çıkarlar.

Notlar:

•Yapımcı Steve Lisberger orijinal TRON filminin (1982) yönetmeni ve senaristlerinden biriydi.

•Jeff Bridges orijinal TRON'da oynadığı (1982) Kevin Flynn rolünü yeniden üstlendi.

•Bruce Boxleitner orijinal TRON'da oynadığı (1982) Alan Bradley ve Tron rollerini üstlendi.

• TRON: LEGACY'nin film müziğini Grammy Ödüllü Daft Punk besteledi.

TRON: LEGACY TRON acımasız programların ve gladyatör oyunlarının görsel açıdan dudak uçuklatan dijital bir âlemde ölüm kalım yolculuğuna çıkan bir baba ve oğlunun (JEFF BRIDGES, GARRETT HEDLUND) 3D ileri teknoloji macerasıdır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title