Haberler

Tredaş Çalışanlarından Örnek Davranış

Sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) çalışanları, Zübeyde Hanım Huzurevi'ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) çalışanları, Zübeyde Hanım Huzurevi'ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Huzurevi sakinleriyle bir araya gelen çalışanlar, yaşlıların gönlünü aldı.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) çalışanları, Tekirdağ'da bulunan Zübeyde Hanım Huzurevi'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyaret çerçevesinde Huzurevi sakinleriyle birebir ilgilenen TREDAŞ çalışanları, yaşlılara unutamayacakları bir gün yaşattı. Çalışanlar, 2019 Bocce Bahar Turnuvası kapsamında birincilik elde eden Zübeyde Hanım Bocce Takımı ile de Bocce oyunu oynanarak mutluluklarına ortak oldu. Ayrıca ziyaret kapsamında huzurevi sakini Ayşe Çetiner'in kişisel sergisi de ziyaret edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trakya Bölgesi Zübeyde Hanım Haberler

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title