Haberler

Trafik Kazasında Ağır Yaralanan Asker Şehit Oldu (2)

TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDISamsun- Ankara karayolu 38'nci kilometresinde geçen 9 Haziran'da askerleri taşıyan otobüsün kaza yapması sonucu ağır yaralanan ve OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kurtarılamayarak şehit olan piyade er Sabır Binen, için Samsun- Çarşamba Havalimanı'nda tören düzenlendi.

TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDI

Samsun- Ankara karayolu 38'nci kilometresinde geçen 9 Haziran'da askerleri taşıyan otobüsün kaza yapması sonucu ağır yaralanan ve OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kurtarılamayarak şehit olan piyade er Sabır Binen, için Samsun- Çarşamba Havalimanı'nda tören düzenlendi.

Törene, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, Samsun Garnizon ve Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Albay Sedat Bulut, Sivas Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip'de katıldı.

Törende annesi Aynur Binen ve babası Mahfuz Binen gözyaşlarına boğuldu. Ayakta durmakta zorluk çeken baba Mahfuz Binen'e Vali İbrahim Şahin destek oldu. Anne Aynur Binen'i de aile yakınları teselli etmeye çalıştı. 13 kardeş olan şehit Sabır Binen, törenin ardından askeri uçakla memleketi Diyarbakır'a gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Şahin Samsun Politika Güncel Haberler

title