Haberler

Trabzonspor'da Erkan Zengin Transferi Yönetimi Böldü

Güncelleme:

Trabzonspor'la yarın imza atması beklenen Erkan Zengin'in transferine yönetim içinden de sert tepki geldi.

Trabzonspor'la yarın imza atması beklenen Erkan Zengin'in transferine yönetim içinden de sert tepki geldi, Yönetim Kurulu üyesi Murat Türköz, "Bu transfer hiçbir aşamasıyla içime sinmedi. Kulüp mali açıdan darboğazdan geçerken, böyle bir transfer yapma lüksümüz yok" dedi.

Yönetici Murat Türköz, sürecin başından beri Erkan Zengin transferine karşı çıktığını ve yönetim kurulu toplantısında da bu görüşlerini dile getirdiğini belirttiği yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Erkan Zengin'in transferi yönetim masasındayken muhalefet şerhimi kullandım. Transfere 'hayır' dedim. Çoğu yönetim kurulu üyesi de 'hayır' dedi. Çünkü bu transfer ne Trabzonspor geleneklerine ne de mali durumumuza uyuyor! Ancak başkanımız ısrar etti. Umarız hayırlı olur. Trabzonspor'da değil, Fenerbahçe'de oynamak isteyen bir sporcu Fenerbahçe'de oynamalıdır. Israrlar bizle olmak istemeyen, rakibimizde oynamak isteyen, 'NASA'ya da bildirseler, Trabzon'da oynamam' diyen bir oyuncunun başkan düzeyinde ayağına gidilip ikna edilmesini kesinlikle kabul etmiyorum. Bu transfer hiçbir aşamasıyla içime sinmemiştir. Kulüp mali açıdan darboğazdan geçerken, böyle bir transfer yapma lüksümüz yok. Ayrıca sayın başkanımızın ve teknik direktörümüzün oyuncuyu ikna etmek için Avrupa'ya, ülkesine, oyuncunun ayağına gitmesi de kabul edilemez. Trabzonspor'da oynamak isteyen Trabzon'a gelir, görüşülür, anlaşılır. 'Trabzonspor başkanlık koltuğu Türkiye'de on koltuktan biridir' diyen sayın başkanımız Hacıosmanoğlu'dur. Dünya kulübü olacağız diye yola çıktık, kendimizle, değerlerimizle çelişmeye başladık. Ben bunları kabul edemiyorum. Trabzonspor kimsenin ayağına gitmez. Burası, 'Fener olmazsa Trabzon'da oynarım' diye düşünenlerin aidiyet hissedeceği bir yer değildir. Trabzonspor'u İstanbul kulüplerinden biri gibi görmek kimsenin haddine de değildir. Kendi hikayesini kendi çocuklarıyla, alın teriyle yazan Anadolu çocuklarının yeridir. Biz bunun için seçilmedik. Ben yönetici olarak bu düşüncelerimi en net şekilde başkanımızla da paylaştım. Oyuncu istemiyorsa, bu kadar paralar verip almayalım dedim. Bugün aynı yerdeyim. Büyük kulüplerin gelenekleri, değerleri vardır. Bu transfer hiçbir aşamasında bize uyan bir transfer değildir." - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Türköz Erkan Zengin Trabzonspor Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title