Haberler

Trabzonspor Başkanı: 'Şike Sürecinde Tünelin Ucu Gözüktü'

Güncelleme:

Trabzonspor başkanı Hacıosmanoğlu Trabzon'da yaptığı açıklamada, şike süreciyle ilgili olarak tünelin ucunun gözüktüğünü söyledi.

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonda bir okulun açılış töreninde yaptığı açıklamada şike süreciyle ilgili olarak tünelin ucunun gözüktüğünü söyledi, "Bizim hakkımızı gasp edenlerin haklarını korumaya çalışanlar, Türk futbolunun başına ağır cezalar geldiği zaman bakalım ne yapacaklar" dedi.

OKUL AÇILIŞINA KATILDI

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyesi Murat Türköz'ün Of İlçesi'nde yaptırdığı okulun açılış töreninde hazır bulunduktan sonra açıklamalarda bulundu.  Fenerbahçe maçı öncesi Trabzon'da olağanüstü bir durum varmış gibi hava yaratılmasına tepki göstererek şöyle konuştu:

"DIŞARIDA ORTAMI GERMEYELİM"

"Fenerbahçe maçlarının gerilmesinden nemalanmak isteyenler var. Onlara bu maçta fırsat vermeyelim. Çünkü bugüne kadar ortam ne kadar gerildiyse, bundan hep biz zarar gördük. Biz dışarıda ortamı germeyelim ama sahada oynayacak oyuncularımız maçı kazanmak için ellerinden ne geliyorsa onu yapsın. Pazartesi gününe kadar buradayım. Trabzon'un ne kadar medeni bir şehir olduğu biliniyor. Burada şampiyonluklar kaybedildiği zaman, şampiyonlukları çalan takımların dahil alkışladığına, hep beraber şahit olduk. Bu şehir böyle bir şehirdir. Onun için bu şehirde hiçbir zaman güvenlik sorunu yaşanmaz, şehre gelen insanlarında ekstra bir güvenlik önlemi isteme hakları yok. Buraya kim geliyorsa gelsin, biz onları saha dışında her zaman Trabzonlu'ya yakışır şekilde muhafaza edip geri göndermesini biliriz. Ama sahadaki oyuncu arkadaşlarımızın da, bu maçın önemini, ne kadar değerli olduğunu bilip ona göre mücadele edip Trabzon'a yakışan galibiyeti alacaklarına inanıyorum."

"GERİLİMDEN HEP TRABZONSPOR ZARAR GÖRDÜ"

Yetkililerle maç öncesi görüşeceğini de vurgulayan Başkan Hacıosmanoğlu, vilayette bir toplantı yapılacağını vurgularken şöyle devam etti:

"Biz bu şehirde 70 bin kişi ile yürüdük. Hiç kimseden kötü bir hareket dahi olmadı. Onun için bu hassas durumlara dikkat etmek lazım. Sayın valimize ve emniyet müdürümüze söyledim, daha geniş bir şekilde de konuşacağız. Ulusal basın başka şehirlerden takviye istendiğine yönelik haberler yapıyor. Burası medeni insanların yaşadığı bir şehirdir. Hep beraber, el birliği ile bu konuya hassasiyet gösterelim. Geçmiş maçlara baktığınız zaman da, ortam ne kadar gerildiyse bundan hep Trabzonspor zarar gördü. Bu gerginlikler Trabzonspor'a fayda sağlamadı. Bunların tersini yapalım, ortamın gerilmesine müsaade etmeyelim."

"ÇALINAN ŞAMPİYONLUK AVRUPA'DAN YOLA ÇIKTI"

Başkan Hacıosmanoğlu, oyuncularının yaşanan sürecin hassasiyetini bilerek sahada da ona göre mücadele edeceklerini belirtirken de şunları söyledi:

"2011 yılında Trabzonspor'un elinden çalınan şampiyonluk Avrupa'dan yola çıktı. Yakında herkes bu ülkede neler olacağını görecek. İspanya'daydım. Türkiye'de herkes PTT 1'inci Lig'den bahsediyor ama insanlar orada PTT 1'inci Lig'den bahsetmiyor. Kimlerin başına neler geleceğini, herkes görecek. Bizim hakkımızı gasp edenlerin de haklarını korumaya çalışanlar Türk futbolunun başına ağır cezalar geldiği zaman bakalım ne yapacaklar? Türk futbolunu mu, Avrupa'dan ya da dünyadan soyutlayacağız, yoksa emek hırsızlarına gerekli cezalar mı verilecek? Birlikte göreceğiz. Avrupa'dan bir şeylerin yola çıktığını herkes bilsin."

"PTT 1'İNCİ LİGİ BİLE HAYAL OLACAK"

Başkan Hacıosmanoğlu, "Sizin söylemlerinizden Fenerbahçe için PTT 1'inci Ligi'nin hayal olduğunu anlıyoruz, doğru mudur?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Benim aldığım duyumlara göre o bile hayal olacak. Barcelona'nın başkanından tutun Lyon'un başkanına kadar aklınıza gelebilecek bir çok kişi ile görüştüm. FIFA'dan da insanlar vardı. Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı Karl Heinz Rummenigge ile de bu konuyla ilgili özel bir toplantı yapacağız. Tünelin sonu görünüyor. Hep beraber seyredeceğiz."

Başkan Hacıosmanoğlu, son olarak Avrupa'daki kulüp başkanlarının da şikeyle ilgili konuştuğunu vurgularken, "Biz ceza alıyoruz da Türkiye'deki takımlar neden ceza almıyor" dediklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Murat Türköz Trabzonspor Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500

Yorumlar (12)

mertfener771@hotmail.com:

çok komik bu adam ucu görmüş nerde gösterdiler sana o ucu yanlış yerlerde takılıyorsun herhalde uc noktalara fazla takılma uçarsın bir gün pastacı osman

6
8
yanıtYanıtla
Hala mi ya?Mmmm@hotmail.com:

Baskan tutturrmusun bi turku dusucen kume artik bi sey yap su trabzon icinBos bos demeclerle olmicak bu is.

5
1
yanıtYanıtla
ferhat seyhanfrhtsyhn@gmail.com:

teneke...

5
0
yanıtYanıtla
ockbayram.ocak@hotmail.com:

Sayın başkan bileğinizin hakkıyla saha içinde yenemediğiniz fb.yi masa başı entrika oyunları ile alaşağı etmeye çalışıyorsunuz.....Ama yakışır sizlere......Kına yakarsınız.....Bakalım ondan sonra sizin liginize kim para verecek de seyredecek.....Oynamayın daha iyi zaten siz kendi aranızda şampiyonu belirliyorsunuz sizin planlarınızı bir tek fb.bozuyor......Zaten fb.olmasın ligin ne tadı kalı nede tuzu merak etmeyin.....

4
0
yanıtYanıtla
biobayram.ocak@hotmail.com:

Kupa alsan ne olacak,almasan ne olacak yaptığın kadro ile şampiyonluğu hak ediyormusun....Birilerinin beslemesiyle nereye kadar.....Utanmadan çıkmışsın konuşuyorsun sanki kendiniz şikeden yargılanmadınız.....İşte türk adaleti sana ceza vermediği veya veremediği için sende böyle cav cav ötüyorsun.......Esas şikeyi yapanlar ceza almazken,şikeyi yapmayanlar ceza alıyor.....Bir gün gelir her şey meydana çıkar,gün gelir sokağa çıkacak yüzleri kalmaz.....O yüz de herkes de olmaz......

2
1
yanıtYanıtla
xyzbayram.ocak@hotmail.com:

Sayın başkan sabahtan akşama kadar ben medeniyim türküsü çalsan,sana kimse inanmaz,inandıramazsınız.......Yalancıya kimsenin inanmadığı gibi......Vakti zamanında tb.taraftarının yaptığı rezilliklerden ötürü siciliniz pek parlak değil zira.......TB.nin taraftarının medeni olup olmadığını bırakın da gelen misafirler söylesin......Bu tc.de yaşayanlar tb.nin ne mal olduğunu bilir.....Bu konu da notlarıda bellidir......Çeteleştiğiniz kanki takımlarınıza nasıl davrandığınızı da biliyoruz,izliyoruz siz merak etmeyin.......

2
0
yanıtYanıtla
TARIKercansolmaz-10@hotmail.com:

HAKLISIN BAŞKAN ŞİKE FENERİN ZİMMETLİ MALI DEĞİL,ZARAR GÖRÜLECEKSE HEP BERABER GÖRÜLECEK.KİMSE SIYRILAMAZ TEMİZİZ DİYE,SENİN TAKIMIN DAHİL CÜMBÜR CEMAAT

1
1
yanıtYanıtla
ismet coşkunismetima@hotmail.com:

sana acak ucunu gösterirler

1
0
yanıtYanıtla
Yalçın ÇALIŞKANyc_kas@mynet.com:

Hadi Fenerim al 3 puanıda fark 20 ye çıksın tünelin dibinide kendisi görsün ve ptt 1 lige gidecek olan da belli olsun

1
0
yanıtYanıtla
serhatsağlamikfz@hotmail.com:

hacıosman rüya göredursun,ispanyada birileriyle görüşmüşmüş,sakın parelelciler olmasın,fb bankasyaya(ptt olduğundan haberi yok,parelelcilerin bankası) gidiyor diye yaygara yapıyor,okuma yazması olan biri başkana anlatsın,öym ler kalktı,yani parelel silsile(polis,savcı,hakim,) kalktı,fb beraat edecek diye....ama birden söylemeyin şoka girer,alıştıra alıştıra.....

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title