Haberler

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Güncelleme:

Türkiye, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarına kilitlendi. Trabzon yerel seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Trabzon yerel seçim sonuçları, açılan sandık sayıları ve Trabzon adaylarının aldıkları oy oranları belirlendi. Trabzon ilçelerinin detaylı seçim sonuçları bu haberimizde.

Türkiye'nin gözü kulağı 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarında. Bugün Trabzon için sandığa giden vatandaşlar, Trabzon Belediye Başkanı'nı belirlemek için oy kullandılar. Şimdi ise yerel seçim sonuçları merakla bekleniyor. Son yerel seçimde vatandaşların tercihi AK Parti'den yana olmuştu. Peki, Trabzon seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Trabzon'da kim önde? Trabzon seçim sonuçları, yerel seçim sonuçları, adayların oy durumlarını merak ediyorsanız işte detaylar...

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart Yerel Seçimi'nde Trabzon Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı adına AK Parti'den Murat Zorluoğlu yarıştı. Millet İttifakı adına ise İYİ Parti'den Atakan Aksoy seçime katıldı. SP'den Hasan Saka, DSP'den Hadiye Solmaz Trabzon Belediye Başkanlığı için aday oldu. Sandıklar açıldı ve Trabzon için 31 Mart Yerel Seçim sonuçları açıklandı. Yerel seçim sonuçlarına göre sandıkların %99.01'inin açıldığı Trabzon'da Murat Zorluoğlu % 64.50oy aldı. Atakan Aksoy'un aldığı oy ise % 29.54 olarak kayıtlara geçti.

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2014 Yerel Seçim sonuçlarına bakıldığı zaman Trabzon'da seçmenlerin tercihlerinin şu şekilde şekillendiğini görüyoruz:

Trabzon'da 2014'de yerel seçimlerde CHP adına Mehmet Volkan Canalioğlu, AK Parti adına Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, MHP adına Hüseyin Örs aday olmuştu. Seçim sonuçlarına göre AK Parti'den Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu % 59.39 oy oranı ile Trabzon Belediye Başkanlığı'nı kazandı. CHP'den Mehmet Volkan Canalioğlu ise % 24.90 oy oranı ile ikinci sırada yer aldı. MHP adayı Hüseyin Örs % 11.14 oy oranı ile 3. sırada yerini aldı.

TRABZON İLİ İLÇELERE GÖRE YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Trabzon Belediyesi'ne bağlı tüm ilçelerin 31 Mart Yerel Seçimlerdeki son dakika, güncel durumlarını öğrenmek istiyorsanız sayfamızı ziyaret edin.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Trabzon Haberler Son Dakika

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Bakmadan Geçme

Bakırköy Belediyesi hangi parti? Bakırköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Bakırköy yerel seçim sonuçları! FB KONGRESİ NE ZAMAN? Fenerbahçe Başkanlık seçimi hangi gün? SÜPER LİG YENİ SEZON NE ZAMAN? #9917 2024 2025 Süper Lig ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 7 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? 6 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bakırköy Belediye Başkanı'nın vaadi ne? Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'nun tepki çeken vaadi ne oldu? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 6 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'yi ne zaman ziyaret edecek? Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman görüşecek? İzmir'de bugün yağmur var mı? 6 Haziran İzmir'de yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? 7 Haziran hangi burç? 7 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl deprem büyüklüğü ne kadar, kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli son dakika deprem verileri! POMEM sonuçları açıklandı mı? 31. Dönem POMEM mülakat sınav yerleri belli oldu mu? ÖSYM sınav yeri öğrenme nasıl yapılır? ÖSYM sınav yeri nereden, hangi siteden öğrenilir? Kurban Bayramında bankalar tatil mi 2024? Bayramda bankalar açık mı, kapalı mı olacak? İstanbul'da ormana girişler yasaklandı mı? Ormana giriş neden yasak, ne oldu?
Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title