Haberler

Tosyalı derneklerden Kaymakama teşekkür

Güncelleme:

Kastamonu Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Şen ile Tosya ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhan Sertkale, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin'i ziyaret ederek korona virüs sürecinde alınan tedbirler ve çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Kastamonu Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Şen ile Tosya ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhan Sertkale, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin'i ziyaret ederek korona virüs sürecinde alınan tedbirler ve çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Kastamonu Dernekler Federasyonu (KAS-DER) Başkanı Hasan Şen ile Tosya ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TOSYA-DER) Başkanı İlhan Sertkale, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanları Şen ve Sertkale, salgınla mücadele sürecinde Tosya'da alınan tedbirler ve ortaya konulan çalışmalar nedeniyle Kaymakam Deniz Pişkin'e teşekkür etti.

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin ise, "Tosya'da aldığımız tedbir ve çalışmalarımız ile ortaya koyduğumuz olağanüstü çaba ve yoğun mesaiden dolayı şahsıma yaptıkları teşekkür ziyaretinden onur duydum. Ziyarete telefon ile katılarak bize olan desteğini ileten İstanbul'daki Tosya Dernekler Federasyonu (TODEF) Başkanı Ali Tekin'e de çok teşekkür ediyorum. Bu iki büyük STK başkanımızın ziyaretleri vesilesiyle; Tosya Genç İş Adamları Derneği'ne (TOSGİAD), ilçemizdeki Oda Başkanlarına, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneklerine, Tosya Haber 37 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Hüsnü Acar'a, Haber ve Medya Sitesi Tosyalı Abıca'ya, Tosya Açıksöz Gazetesinden Mehmet Ünsal'a, Hasan Atakan ve Mustafa Gemalmaz başta olmak üzere yüzlerce telefon ve mesajla desteklerini ve yanımızda olduklarını ifade eden bütün Tosyalı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Deniz Pişkin Hasan Şen Kastamonu Tosya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title