Haberler

Torbalı Belediyesi Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesinde Çalışmalar Sürüyor

Güncelleme:

Torbalı Belediyesi, tarihinin en büyük ve en yüksek bütçeli projesi olan Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı. Belediye Başkanı Mithat Tekin, projeyi yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Torbalı Belediye tarihinin en büyük ve en yüksek bütçeli projesi olan Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesinde çalışma sürüyor. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, fore kazık yapım işlemlerinin devam ettiği projeyi yerinde inceledi.

Pazaryeri sökümünün ve bölgede bulunan dükkanların yıkım işlemlerinin tamalanmasının ardından çalışmalarını sürdüren yüklenici firma fore kazık yapım işlemini de tamamladı.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, kazım ve hafriyat taşınma işlemlerinin başlayacağı projeyi dün yerinde inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Tekin, işçilerle de sohbet ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

TEKİN: "ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR"

Torbalı'nın tarihi bir projeye ortaklık ettiğini belirten Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, "İlçemize hem güzellik hem de vizyon katacak, şehir merkezinde yaşanan trafik yoğunluğunu büyük oranda azaltacak, altı iki kat otoparklı meydan projemiz için çalışmalarımız sürüyor. 100'den fazla fore kazığın çakıldığı meydan projemizde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Fore kazık yapım işlemlerinin hemen ardından ise kazım işlemlerine başlayacağız. Torbalı'mıza yeni bir görünüm kazandıracak olan projemizi en hızlı şekilde tamamlayarak, ilçemize hizmet verir hale getireceğiz. Mega projemizin Torbalı'mıza tekrardan hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Torbalı Belediyesi İnşaat Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title