Haberler

Tokat'ta Engelliler Haftası Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Tokat'ta Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen yürüyüşe birçok katılımcı ve kurum temsilcisi katıldı. Vali Numan Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, engelli bireylerin toplumsal yaşama katılımını vurguladı.

Tokat'ta Engelliler Haftası nedeniyle yürüyüş gerçekleştirildi.

Niksar Kavşağı'ndan Belediye Bandosu ve Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehter Takımı eşliğinde başlayan yürüyüş Hıdırlık Köprüsü'nde sona erdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Vali Numan Hatipoğlu, engelli bireylerin toplumsal yaşama katılımını görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Hatipoğlu, "Toplumsal duyarlılığımızı artırmak anlamında engelli bireylerimizi hayatımızın her alanında bir arada görmek, ailelerimizle beraber meydanlarda, alışveriş merkezlerinde, lokantalarda görmek, onların toplum hayatımızda kaynaştığını görmek benim için özellikle 30 yıllık meslek hayatımızın süreci içerisinde geldiğimiz nokta bakımından büyük bir anlam taşıyor. Cumhurbaşkanımız 2002 yılından itibaren engelli ailelerin hayatına önemli dokunuşlar yaptı. Engelli bireylerimiz ülkemizin birer emaneti." dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu da "Ayrıştıran değil birleştiren, kentleri engelsizleştiren belediyecilik anlayışımızla özel gereksinimli kardeşlerimizin her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz. Engelliler Haftası'nın, çok kıymetli özel gereksinimli hemşehrilerimizle, dayanışma ve birliktelik duygularımızı pekiştirmesine vesile olmasını dilerim." diye konuştu.

Etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Kır, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kıymet Boztaş, Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şube Başkanı Ali Aras, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Engelliler Haftası Tokat Yaşam Güncel Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Erdoğan'ın imzasıyla 5 isim görevden alındı! Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Salih Tanrıkulu atandı

Bakmadan Geçme

Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL? YKS öncesi ÖSYM uyardı! #128226 ÖSYM adaylara hangi uyarılarda bulundu? CUMA NAMAZI SAATİ İL İL 7 HAZİRAN | İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Cuma namazı kaçta okunuyor? Diyanet'in Cuma namazı vakitleri! BİM AKTÜEL KATALOĞU 7 HAZİRAN CUMA! BİM aktüel ürünler kataloğunda bugün neler satışa çıktı? Araç aksesuarları, bisiklet, tencere seti... TYT saat kaçta başlıyor? TYT saat kaçta başlayıp kaçta bitecek? CUMA MESAJLARI 7 HAZİRAN: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 8-9 HAZİRAN | Hafta sonu hava sıcaklığı kaç derece olacak? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? Zilhicce ayı ne zaman başlıyor? Zilhicce orucu ne zaman tutulur? Zilhicce ayında hangi ibadetler yapılır?
Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title