Haberler

TKP'lilerden Merkez Bankası önünde eylem! 20 parti üyesi gözaltına alındı

Güncelleme:

Türkiye Komünist Partisi Ankara İl Örgütü, hükümetin ekonomi politikalarını protesto etmek için Merkez Bankası önünde eylem düzenledi. Eyleme polis müdahale etti ve 20 kişi gözaltına alındı. TKP Ankara İl Başkanı Ali Ufuk Arikan, hükümeti ve Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ı eleştirerek, patronların daha da zenginleşmesi için ellerinden geleni yapmakla suçladı.

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Ankara İl Örgütü hükümetin ekonomi politikalarını protesto etmek için Merkez Bankası önünde eylem düzenledi. "Halkı yoksullaştıranlardan hesap soracağız" sloganıyla yapılan eyleme polis müdahale etti. Grupta bulunanlardan 20'si gözaltına alındı.

TKP'lilerden Merkez Bankası önünde eylem! 20 parti üyesi gözaltına alındı

"MİLLET İTTİFAKI DA BUNUN BİR PARÇASI"

TKP Ankara İl Başkanı Ali Ufuk Arikan, yaptığı açıklamada, "Halkı gün gün yoksullaştıran, patronlar ne emrediyorsa onu yapanlardan hesap sormak için buradayız. Günlerdir Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan güzellemelerini izliyoruz. Sadece Cumhur İttifakı ve yandaşları değil, aynı ismi Mehmet Şimşek'i Hazine'nin başına geçirmek için türlü görüşmeler yapan Millet İttifakı da bu güzellemelerin bir parçası" ifadelerini kullandı.

TKP'lilerden Merkez Bankası önünde eylem! 20 parti üyesi gözaltına alındı

GÖZALTINA ALINANLARIN BIRAKILMASINI İSTEDİLER

TKP, eylemin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak, gözaltına alınan üyelerinin derhal serbest bırakılmasını talep etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası Gaye Erkan Ali Ufuk Türkiye Ekonomi Ankara Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (5)

sade vatandaş:

şu tkp liler kadar cahil insanlar yok yav bu millet böyle avrupai gösteri ve eylemi haklarını savunmak istediğinizi anlamaz sizi terörist vatan haini falan ilan eder polislerde sizi ensenizden kapıp götürür merkeze boşverin bunları gidin bi mangal yakın mangal kömürüyle çay demleyip keyifli keyifli için sizmi kurtaracaksınız bu memleketi

57
31
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Doğru diyorsunuz. Gösteri yapmak izne tabi olmamasına rağmen ,izinsiz diye birçok göstericiyi yaka paça gözaltına alırlar. İnsafları yoktur , çünkü verilen emri yerine getirirler. Aklıma İdi Amin geldi : Ülkemde fikirlerinizi özgürce ifade edebilirsiniz ama sonrasına karışmam ,derdi...

yanıt0
yanıt0
Crm:

nerde yaşıyorsun sen, yakıp yıkmadıktan sonra, gerekli izini aldıktan sonra, yani BUNLARIN ZORUNA GİDEN yasalara, uyduktan sonra, istediğin kadar eylem yağabilirsin...mesele bu kadar basit

yanıt0
yanıt0
Benim Kkk:

E millet razi size ne oluyor

1
2
yanıtYanıtla
Est Este:

doğru demişler. Türkiye sadece ve sadece zengini daha zengin yapan, RANT VE SOYGUN ekonomisi uyguluyor. FAİZ, DÖVİZ, EMTİA STOK, ARSA ARABA AL SAT. bu ekonomi batar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title