Haberler

Tır'ı Gelin Arabası Yaptılar

Zonguldak’ta gelin arabası yapılan TIR’ı görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Zonguldak’ta yaşayan halk otobüsü şoförü 25 yaşındaki Sefa Yazıcı düğünü için çocukluk hayalini gerçekleştirmeyi planladı.

Dayısına ait TIR’ı gelin arabası yapmak isteyen Yazıcı, düşüncelerini dayısı ile paylaştı. Düğün günü ise çiçeklerle hazırlanan TIR’ın ön camına da “Selvi Boylum Al Yazmalım” yazısı yazıldı.

Gelin Fatime Yazıcı’yı kız evinden alan damat ve konvoy, caddelerde kornalar çalarak düğün salonuna ulaştı. Gelini TIR’dan indiren damat, gelin arabası yaptıkları TIR’ın önünde hatıra pozu da verdi.

TIR’ı gelin arabası yapmanın çocukluk hayali olduğunu ifade eden damat Sefa Yazıcı, “Çocukluğumdan beri TIR’lara otobüslere karşı bir ilgim vardı. Dayım da TIR sahibi, TIR’ını gelin arabası yapmasını istedim. Dayımın sayesinde hayallerimi gerçekleştirdim. Yolda epey bir ilgi oldu. İnsanların ilgisini çektik” diye konuştu.

Gelin Fatime Yazıcı ise, “Güzeldi, zevkliydi. Gören herkesin unutamayacağı bir anı oldu. Herkes ilgi gösterdi” dedi. Gelin ve damat müzik eşliğinde salona girerek dans etti.

ONUR ALTINDAĞ - SERTAÇ ÖZDEMİR 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sefa Yazıcı Zonguldak Politika Güncel Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title