Haberler

Tıp Okurken PKK'ya Katılan ABD'li Kadın Terörist Afrin'de Öldürüldü

Güncelleme:

Tıp eğitimi alırken PKK'ya katılan Amerikalı Alina Sanchez'in, Duran Kalkan'ın özel hemşireliğini yapmak için görevlendirildiği ortaya çıktı. 2011'de örgüte katılan Sanchez Afrin'de öldürüldü.

Afrin operasyonunda ölü ele geçirilen Legerin Çiya kod adlı Amerikalı Alina Sanchez'in, Kandil'deki PKK kamplarından Afrin'e yollandığı belirlendi. Yapılan araştırmada, Alina Sanchez'in, ülkesinde tıp fakültesinde okurken, 2011 yılında Kuzey Irak'a geldiği ve terör örgütü PKK'ya katıldığı tespit edildi.

TIP OKURKEN PKK'YA KATILDI

Tıbbi bilgisi nedeniyle burada teröristlere sağlık hizmeti veren Sanchez'in, özellikle örgütün elebaşlarından Avereş kod adlı Mustafa Karasu ve Abbas kod adlı Duran Kalkan'ın özel hemşireliğini yapmak için görevlendirildiği öğrenildi. Alina Sanchez'in daha sonra Suriye'deki PYD/ YPG'ye gönderildiği ve Zeytin Dalı Harekâtı sırasında da etkisiz hale getirildiği belirlendi.

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Duran Kalkan Kandil Dağı Afrin PKK 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

elif reyyan:

ellerine saglık askerimin TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜN

56
1
yanıtYanıtla
ahmet begim:

bizim asker suçlu beyim. adam sıkarken eyy kurşun dikkat et der. amerikalı kızlara değme der. bizim kurşun söz dinlemiyor, karşısına kim gelse cehenneme gönderiyor. eyy amerika sıra sanada gelecek inşalllah

29
2
yanıtYanıtla
...:

bunlar niye hep böyle çirkin özellikle mi seçiyorlar :D

26
1
yanıtYanıtla
Tr:

Ya gerçekten bunların niye hepsi çilkin. Demeki karakterleri yüzlerine vurmuş. Birde Tıp okuyormuş demeki neymiş sadece okumak yetmiyormuş.

9
2
yanıtYanıtla
fj:

çirkinlerin yüzüne bakan olmayınca soluğu dagda alıyor

8
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

Kuzeyırak tan 90 yıllarda bir çok kişiyi guoma adasına götürüp ABD vatandaşı yaptılar

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kazıği yedii

4
1
yanıtYanıtla
Ali Babacan:

Dogru yolu sasirip Türkiyeye karsi Silahlari dogrutanin hasim sonu felaketir Vatan Namus Seref TÜRKIYE

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title