Haberler

Thk Başkanı Atılgan: "Paraşütçülerimiz Bayrağımızı Göklerde Dalgalandıracak"

Thk Başkanı Atılgan: "Paraşütçülerimiz bayrağımızı göklerde dalgalandıracak"Can Mert ŞİMŞEK/ANKARA(DHA) 14. Uluslararası Havacılık Federasyonu'nun (FAI) düzenlediği 'Yamaç Paraşütü Şampiyonasına' ülkemizden Türk Hava Kurumu (THK) bünyesinden 6 sporcu katılacak.

Thk Başkanı Atılgan: "Paraşütçülerimiz bayrağımızı göklerde dalgalandıracak"

Can Mert ŞİMŞEK/ANKARA(DHA) 14. Uluslararası Havacılık Federasyonu'nun (FAI) düzenlediği 'Yamaç Paraşütü Şampiyonasına' ülkemizden Türk Hava Kurumu (THK) bünyesinden 6 sporcu katılacak. THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan, sporculara başarılar dileyerek Türk bayrağı hediye etti. Ayrıca Atılgan, Cumartesi günü yapılacak olan büyük mitingde yerlerini alacaklarını belirtti.

8 ile 20 Ağustos tarihleri arasında Makedonya'nın Kruşevo şehrinde düzenlenecek olan 'Yamaç Paraşütü Şampiyonasına' ülkemizden 6 sporcu katılacak.

Şampiyonaya katılan sporculara başarılar dileyen THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan, "Sporcularımız 2015 yılında Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonları'nda dereceye giren sporcular arasından seçildi. Kendilerine Avrupa yarışmalarında başarılar diliyorum. Hediye ettiğimiz bayrağı inşallah göndere çekerek buraya gelirler. Bayrağımızı ve Türkiye'yi temsil edecekler.? dedi.

'BÜYÜK MİLLİ İRADE MİTİNGİNDE YERİMİZİ ALACAĞIZ'

6 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan mitinge katılacaklarını söyleyen Atılgan, "THK olarak Kızılay meydanında ve Yeni Kapı meydanında yapılacak olan Büyük Milli İrade Mitinginde bizlerde olacağız." dedi.

(FOTOĞRAF)

(Tür: Ankara)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kürşat Atılgan Can Mert Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title