Haberler

Terör Operasyonu - Hdp Iğdır Milletvekili Mehmet Adıyaman

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Emniye Müdürlüğü önünden detaylar-HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman'ın konuşması Iğdır'daki terör operasyonu- Operasyonda gözaltına alınanlar arasında HDP, BDP ve DBP'nin il yöneticileri ile eski belediye başkanının da bulunduğu bildirildi- HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Adıyaman: - "Hem partimizin il eş başkanı hem bileşenimiz olan DBP il eş başkanı, parti üyelerimiz ve önceki dönem belediye başkanımız sudan gerekçelerle gözaltına alınmış bulunmaktadır" Iğdır'daki terör operasyonunda Halkların Demokratik Partisi (HDP), Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) yöneticileriyle eski Iğdır Belediye Başkanının da olduğu belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Emniye Müdürlüğü önünden detaylar-HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman'ın konuşması Iğdır'daki terör operasyonu- Operasyonda gözaltına alınanlar arasında HDP, BDP ve DBP'nin il yöneticileri ile eski belediye başkanının da bulunduğu bildirildi- HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Adıyaman: - "Hem partimizin il eş başkanı hem bileşenimiz olan DBP il eş başkanı, parti üyelerimiz ve önceki dönem belediye başkanımız sudan gerekçelerle gözaltına alınmış bulunmaktadır" Iğdır'daki terör operasyonunda Halkların Demokratik Partisi (HDP), Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) yöneticileriyle eski Iğdır Belediye Başkanının da olduğu belirtildi.Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, sabah saatlerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan DBP Iğdır İl Eş Başkanı Zübeyde Kaynar, HDP Iğdır İl Eş Başkanı Dilber Turan, eski Iğdır Belediye Başkanı Hüseyin Malk, eski BDP Belediye Meclis Üyesi Oğuz Ok'un da aralarında bulunduğu 9 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman partililerle geldiği İl Emniyet Müdürlüğü önünde yaptığı açıklamada, "Hem partimizin il eş başkanı hem bileşenimiz olan DBP il eş başkanı, parti üyelerimiz ve önceki dönem belediye başkanımız sudan gerekçelerle gözaltına alınmış bulunmaktadır. Anlaşılan o ki AKP, 7 Haziran seçimlerinin yenilgisini bir şekilde partimize yönelik bu tür uygulamalarla iktidar olmanın vermiş olduğu avantajlarla baskı ve şiddet yöntemine yönelmiş bulunmaktadır. Görünen o ki koalisyon görüşmeleri formaliteden ibarettir. Bu operasyonlar erken seçime yönelik bir ön hazırlık çalışmasıdır" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Mehmet Emin Adıyaman Iğdır Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (3)

ADIYAMANLI KÜRT:

Hasa olurmu hic sucunuz yok saf kardan Bile daha paksiniz(!)

2
0
yanıtYanıtla
Gökhan aydın:

Türkiyenin huzuru birliği için yaratılan bu canımız feda bizim gibiler herşeyi oyun gibi seyrediyor bu bayrak inmez bu vatan bölünmez vatan sevgisinden uzak daeşin üç günlük mazisi var pkk nın 20 30 yılı bu vatanın tarihini kökünü iyi bilin tokadı sert olacak herkeze

0
1
yanıtYanıtla
H.kuşçu:

Artık kürtlerin de uyanması gerek, HDP; kürtlere değil, Türkiye düşmanlarının maşası PKK ya hizmet ediyor. .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title