Haberler

Terör Kurbanı Selin Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Çelik'in 25 arkadaşının yazdığı 'Hadi Uyan' başlıklı mektup törene katılanlara dağıtıldı.

Çelik'in 25 arkadaşının yazdığı 'Hadi Uyan' başlıklı mektup törene katılanlara dağıtıldı.

Törene Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek de katıldı.

"Masum bir kardeşimizi bugün ebediyete uğurladık. Terör maalesef bir ayrım yapmıyor. Terör bir insanlık suçu"

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN / İstanbul DHA

Beşiktaş'taki patlamada ağır yaralanan önceki gün de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 28 yaşındaki Selin Çelik son yolculuğuna uğurlandı. Çelik 3 yıl önce kaybettiği babasının yanına defnedildi.

Taksim'e arkadaşlarıyla buluşmak için gittiği sırada, Beşiktaş'ta meydana gelen terör saldırısında yaralanan Selin Çelik, kaldırıldığı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen önceki gün kurtarılamadı. Bir deterjan firmasında marka yöneticisi olarak çalışan Çelik için bugün Fenerbahçe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Çelik'in çok sayıda yakını ve arkadaşı katıldı. Selin Çelik'in annesi Feryal Çelik, milli yüzücü ablası Pelin Çelik ile 2 kardeşi, cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.

'HADİ UYAN'

Cami girişinde Çelik'in 25 arkadaşının yazdığı 'Hadi Uyan' başlıklı mektup törene katılanlara dağıtıldı. Selin Çelik'in lise arkadaşı Simay Serdaroğlu, "Selin liseden çok sevdiğim bir arkadaşımdı. Mükemmel biriydi, kaybettik. Çok üzgünüm" diye konuştu.

3 YIL ÖNCE BABASINI KAYBETTİ

Cenaze töreninin ardından Çelik'in Türk bayrağına sarılı tabutu omuzlara alınarak Karaacahmet Mezarlığı'na götürüldü. Selin Çelik 3 yıl önce kaybettiği babası Engin Çelik'in mezarının yanına defnedildi.

"TÜRKİYE BU SIKINTILI DÖNEMLERİ MUTLAKA AŞACAKTIR"

Aileye başsağlığı dileklerini ileten Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Masum bir kardeşimizi bugün ebediyete uğurladık. Terör maalesef bir ayrım yapmıyor. Terör bir insanlık suçu. Masum bir kardeşimiz terör eyleminde hayatını kaybetti. Milletimizin başı sağolsun, ailesine Allah sabırlar versin; kolay bir şey değil. Terörle mücadele kararlı bir şekilde devam edecek. Türkiye bu sıkıntılı dönemleri mutlaka aşacaktır. Milletimizin bu noktadaki basireti, sabrı çok önemli. Maalesef yakın coğrafyamızda bu sıkıntılar büyük. Bütün terör örgütleri bir koalisyona girmişçesine Türkiye'ye musallat olmuşlar, Türkiye'ye saldırıyorlar. Ama milletimiz birliğini, beraberliğini koruduktan sonra başaramayacağımız bir şey yok. Esas terör başaramayacak. Terör bizim birliğimizi bozamayacak, bizi bu medeniyet yarışından koparamayacak, bizi içimize kapatamayacak. Terör Türkiye'nin şanlı yürüyüşüne engel olamayacak. Ben inanıyorum ki başaracağız bu işi" dedi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Cenaze törenine katılanlar

-Törende ağlayanlar

-Ailenin taziyeyi kabul etmesi

-Çelik'in arkadaşlarının yazdığı mektup

-Simay Serdaroğlu ile röp.

-Cenaze namazının kılınması

-Tabutun omuzlara alınıp cenaze aracına konulması

-Mehmet Şimşek ile röp.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Şimşek Engin Çelik İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Bakmadan Geçme

RAMS PARK ALİ SAMİ YEN SPOR TESİSLERİ NEREDE, NASIL GİDİLİR? Galatasaray stadına METRO ile nasıl gidilir? GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI! #127942 Galatasaray KUPA TÖRENİ ne zaman, nerede? #9917 GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917
Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title