Haberler

Ünlü televizyoncunun tepki gösterdiği tabela, zabıta ekipleri tarafından indirildi

Güncelleme:

Ünlü televizyon programcısı Bekir Develi'nin sosyal medya hesabından paylaşıp tepki gösterdiği 'Muhammet' isimli lokantanın tabelası, belediyenin zabıta ekipleri tarafından indirildi.

Ünlü TV programcısı Bekir Develi, kendisine ait sosyal medya hesabından Manisa'nın Kula ilçesindeki bir işletmeye verilen isme tepki göstermesinin ardından, 'Muhammet' isimli lokantanın tabelası belediyenin zabıta ekipleri tarafından indirildi.

DEVELİ'NİN PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Kendisine ait Twitter hesabından lokantaya 'Muhamm-et' isminin verilmesini eleştiren ünlü televizyon programcısı Bekir Develi'nin paylaşımı, kısa sürede ülke geneline yayıldı.

BELEDİYE EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Binlerce vatandaşın tepki göstermesi ile hareket geçen Kula Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde lokantayı denetledi. Yapılan incelemelerin ardından, 'Muhamm-et' isminin yer aldığı tabela, zabıta ekipleri tarafından indirildi.

3 YIL ÖNCE DEĞİŞTİRMİŞLER

Kendi isminin Muhammet olmasından dolayı lokantaya Muhammet ismini verdiğini ifade eden lokanta sahibi Muhammet Kurnaz, önceki yıllarda Nil Lokantası olarak hizmet verdiklerini, 3 yıl önce işyerinde yapılan tadilat çalışmalarının ardından isim değişikliği yaptıklarını söyledi.

18 YILDIR HİZMET VERİYOR

Hiçbir kötü düşünce gözetmeden kendi ismini lokanta ismi olarak kullandığını ifade eden Kurnaz, babası ile birlikte işlettiği lokantanın 18 yıldır aynı işyerinde hizmet verdiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bekir Develi Zabıta Kula Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500

Yorumlar (70)

Azgin Dana:

ulkede her sey super hic bi sorun yokda sira bu tabelaya geldi !! millet marsa gidiyor biz halen bunlarla ugrasiyoz

44
88
yanıtYanıtla
Dana terbiyecisi:

Sen kalk git marsa kardeş tutan mı var.

yanıt10
yanıt10
Kağan Hun:

Efendimizin ayağının tozuna kurban olacak kadar hadsiz değilim ama ismiyle dalga geçilmeside ho değil.

yanıt10
yanıt6
hatice:

ona dokunma buna dokunma , aman şu var , aman bu var, şimdi bunun sırası mı derken bu hale geldik yeter artık sesimizin, gücümüzün yettiği bütün kötülüklere yanlışlara dur demek bizim görevimiz .

yanıt36
yanıt9
Elti:

Azgın dana, o zaman Marsa gidene kadar bütün icraatları durduralım, sadece Marsa yoğunlaşalım, ülkede olan her türlü olumsuzluğu gözardı edelim. Böyle bir mantık olabilir mi yaa

yanıt5
yanıt7
0101:

rus s-400 yapar, alman 20 kmden yaziyi okuyan drone icat eder, chin telefon üstüne telefon icat eder bizde circir böcegi gibi hala bu tabelanin adi bu binanin sekli bunun cinsiyeti buydu kestirdi vs bos lakirtiyla gündemi doldurup bos bos yasariz. . .

24
36
yanıtYanıtla
a:

asıl boş yapan sensin zevzek imansızlar sizin gibiler yüzünden müslümanlık bitiyor .

yanıt22
yanıt12
YAMULTUCU:

Onu-munu Bilmem, Bu Kişi Yalaka Bi Tipe Benziyor . !!!!!!

16
44
yanıtYanıtla
sivaslı:

Aynada kendini gördün galiba, yalaka tamda senin gibilere denir.

yanıt4
yanıt3
HİMM-ET:

Öncelikle Perygamberimizin adı MUHAMMED, bu vatandaşın adı Muhammet. Yıllardır kimseyi rahatsız etmemiş de kalbi fesat biri söyleyince mi farkına varılmış. Adam istese o tabelayı oraya geri astırır da bu sefer de neidüğü belirsiz din bezirganları adamın dükkanını başına yıkar.

13
26
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title