Haberler

Belediyenin temizlik personeli kestiği otlar araca zarar vermesin diye aracın üzerini örttü

Güncelleme:

Isparta'da bir belediye işçisinin yol kenarındaki otları biçerken park halinde duran aracın zarar görmemesi için üzerini brandayla örtmesi araç sahibini duygulandırdı.

Isparta'da yol ve kaldırım kenarlarındaki otları biçen iki belediye personelinin park halindeki otomobilin zarar görmemesi için yaptıkları çalışma, araç sahibini duygulandırdı. Aracın etrafını brandayla kapatan personelin iş ahlakı takdir toplarken, görüntüleri izleyen araç sahibi, "Ne güzel temizlemişler. Hem kaldırımları hem yollarımızı pırıl pırıl etmişler. Hem Isparta Belediyesi'ne hem de temizlik personeline çok teşekkür ediyorum. Beni çok duygulandırdılar" dedi.

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı çalışanlar, dün Işıkkent Mahallesi'nde yol kenarında ve kaldırımda bulunan otları temizledi. Çalışma sırasında çim kesme makinesiyle otları biçen 2 personel, park halindeki aracın zarar görmemesi için çevresini brandayla kapattı. Yanlarında getirdikleri tahmin edilen brandayla aracın çevresini kapatan personel, çim kesme makinesinin savuracağı parçaların otomobile çarpıp zarar vermesinin önüne geçti.

"BENİ ÇOK DUYGULANDIRDILAR"

Aracın sahibi, güvenlik kamera sistemleri işiyle uğraşan Süleyman Uğur, akşam eve döndüğünde mahallede temizlik çalışması yapıldığını öğrendiğini ve aracı park halinde olduğu için evinin önünün nasıl temizlendiğini merak ederek güvenlik kamerasını incelediğini söyledi. Süleyman Uğur, "Arabam evimin önünde park halinde olduğu için 'Acaba temizlik yapabildiler mi' diye güvenlik kamerasından bakmak istedim. Temizlik personeli arabam zarar görmesin diye brandayla korumaya çalışmış. Çok şaşırdım. Ne güzel temizlemişler. Hem kaldırımları hem yollarımızı pırıl pırıl etmişler. Hem Isparta Belediyesi'ne hem de temizlik personeline çok teşekkür ediyorum. Beni çok duygulandırdılar" dedi.

Olay anının görüntüleri;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500

Yorumlar (105)

Bu da haber mi yani:

Bir kere yaya kaldiriminda agacin ne isi var, zaten kaldirimlar dar. Genis olsa hic sorun yok. Sakat arabasi gecmez, cocuk arabasi gecmez. Agac büyüdügünda kökleri kaldirim taslarini kaldirir, ben agaca karsi degilim ama kaldirimda isi yok Isciye gelince ya bir gün önce oraya levha koyacaksin su tarichte agac yada cim kesimi var park etmeyin diye, yada zarar vermemek icin kapatacaksin.

8
48
yanıtYanıtla
LAZKOPAT53:

seni kendi işinde ve evinde görmek isterdim. çok biliyorsun ya. . .

yanıt1
yanıt0
SIRF MUHALEFET:

TABİ ARTIK İNSANLIĞI UNUTTUĞUNUZ İÇİN BUNLAR SİZE YABANCI DAVRANIŞLAR. O İŞÇİ BUNU YAPMAYABİLİRDİ. SİZ ALIŞMIŞSINIZ HERŞEYE MUHALEFET OLMAYA

yanıt1
yanıt0
alex:

ASLINDA OLMASI GEREKEN ŞEYİ BİLE ÖVGÜYLE ANLATIR OLDUK NE HALE GELDİYSEK ARTIK

20
26
yanıtYanıtla
YAZIK...:

aslında olması gereken? Adamın işi arabaları korumak değil cevre temizliğini ve düzenini sağlamak. Bir gün yap o işi de görelim seni arabalara böyle birşey yapıyor musun. Onu geçtim çok merak ediyorum senin işini nasıl yapıyorsun. .

yanıt1
yanıt0
Drachen 1:

Sen ve senin gibi düşünen insanlar yüzünden bu haldeyiz. Adamın hiç bir mecburiyeti yok böyle bir şeyi yapması için ama düşünceli bir insan. O araç sahibi kim olursa olsun bir Milli servet cahil alex

yanıt1
yanıt2
kıt akıllı drachen:

Alex gayet güzel yazmış. herkes işinin sorumluluğunu ayrıntıları ile bilmesi lazım. . . Gelişmiş ülke diye anılan ecnebi ülkelerine bak, herifler bu tarz konularda çok titiz çalışıyor ve kimsenin malına zarar vermemek için tüm gerekenleri yapıyor. . . kendini bilmiş sanan cahil. . .

yanıt0
yanıt1
HURİ:

vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır

39
0
yanıtYanıtla
arif...:

aynen eyvallah

yanıt3
yanıt0
SİVASLI İBOCAN:

Herkes işini içten gelen samimiyetle yapsa emin olun hertaraf gülistan olur. . Adamın reklama ihtiyacı yok, olmasıgerekeni yapmış hem işini hemde karşı tarafı düşünmüş, bu minnet böyle kişilere en büyük ikramdır. . .

38
0
yanıtYanıtla
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title