Haberler

Telefonunu alamadıkları genci önce dövüp sonra tüfekle vurdular

Güncelleme:

Gaziantep'te H.A. adlı genç, sokak ortasında yolunu kesip, cep telefonunu isteyen 5 kişiye direnince önce dövüldü ardından tüfekle vurularak, yaralandı. Saldırı anı güvenlik kameralarınca kaydedilirken, olaydan sonra kaçan şüphelilerden 4'ü yakalandı.

Olay, 22 Aralık günü, Tekstilkent Mahallesi'nde yaşandı. 5 kişilik bir grup H.A. adındaki gencin yolunu keserek telefonunu istedi. H.A., telefonunu vermeyeceğini söylerken gruptakiler gence saldırdı.

ÖNCE DÖVDÜLER, SONRA TÜFEKLE VURDULAR

Grupta bulunan bir kişi daha sonra saldırdıkları H.A.'yı tüfekle vurarak yaraladı. Yaralanan H.A. yere yığılırken, şüpheliler kaçtı. İhbar üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan H.A. tedaviye alındı.

Telefonunu alamadıkları genci önce dövüp sonra tüfekle vurdularSaldırganları kaçma anı kamerada

4'Ü KİMLİKLERİ TESPİT EDİLEREK YAKALANDI

Polis ise kaçan şüphelileri yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonunda kimlikleri saptanan şüphelilerden 4'ü adreslerine düzenlenen operasyonla yakalandı.

5'İNCİ ŞÜPHELİ ARANIYOR

Gözaltına alına A.K., M.A., S.Ç. ve T.Ö., sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece 'yağmaya teşebbüs' ve 'ateşli silahla yaralama' suçlarından tutuklanarak cezaevine koyuldu. Polis, kaçan 5'inci şüpheliyi arıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekstilkent Aralık Haberler

500

Yorumlar (37)

SEMA:

HEPSININ SERBEST KALMASI ICIN 5. BULMALARI GEREK. . . .

21
1
yanıtYanıtla
Mehdi:

Gerçekten çok güzel yazmışsın.

yanıt0
yanıt0
korkmaz çakar:

ülke vahşi batı gibi herkesin elinde tüfek eşkiya gibi yol kesip adam soymalar, adalet sisteminin ciddi bir şekilde gözden geçirilmesi gerekiyor

16
0
yanıtYanıtla
Flys:

Bu mafya dizileri olduktan sonra.Herkes bir çakırbeyli zaten

13
2
yanıtYanıtla
Kim ki o:

Yada yamaç

yanıt1
yanıt0
oysa:

güzelim ülkeyi ne hale getirdiler birde çıkmış refom yapacaz he he 20 yıl sanki ben yönetim bu ülkeyi

9
6
yanıtYanıtla
Yetinen insan:

Ne alaka ya her şeyi hükümete bağlamayın 20 sene önce böyle şeyler yoktu sanki

yanıt5
yanıt4
orhan:

tipik mal örneği. . . hatta mal oğlu mal. . .

yanıt6
yanıt2
Zeki insan:

Herseyden akp sorumlu bundan da. Dunyadaki ac insanlardan da. Dunyada Olen butun hayvanlardan da. Hatta sadece bu olay degil dunyadaki butun hirsizliklardan. Adam oldurmelerden. Kutuplarin erimesinden. Hatta bugün beyaz renkli swit giymek istemedim bundan da akp sorumlu cunku bu ulkeyi onlar yonetiyor benim onlara akil tutulmasiyla muhalefet etmem lazim. Kininiz aklinizin onune geçmiş.

yanıt0
yanıt1
gökhan:

şimdi ömür boyu yatarlar. verilen ceza ile akılları başlarına gelir bir daha asla yapmazlar :)

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title