Haberler

Telefonda başlayan tartışma kavgaya dönüştü; 2 yaralı

Güncelleme:

ANTALYA'da Hasan E. (37) ile Murat U. (40) arasında telefonda başlayan tartışma, tarafların buluşmasıyla kavgaya döndü.

ANTALYA'da Hasan E. (37) ile Murat U. (40) arasında telefonda başlayan tartışma, tarafların buluşmasıyla kavgaya döndü. Hasan E. tabancayla, Murat U. ise soda şişesiyle yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Kepez ilçesi Yeniemek Mahallesi'nde Aliya İzzetbegoviç ile Ceyhan caddelerinin kesişiminde meydana geldi. Husumetli oldukları belirtilen Hasan E. ile emlakçılık yapan Murat U., telefonda tartışmaya başladı. Tartışma sürerken Hasan E., Murat U.'ya iş yerinin önüne gidip aracını çizdiğini söyledi. İş yerinin önüne giden Murat U., yanında getirdiği tabancayla havaya 3-4 el ateş etti. Çıkan kavgada Hasan E. kırık soda şişesiyle Murat U.'yu, Murat U. da Hasan E.'yi tabancayla yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen polis ekipleri, Hasan E.'nin yerde yattığını, Murat U.'nun ise ayakta beklediğini gördü.

KAN İÇERİSİNDE AMBULANS BEKLEDİ

Kavgada soda şişesiyle boynundan ve göğsünden yaralanan Murat U., kendisi için gelecek ambulansı bekledi. Hasan E.'ye ilk müdahalesini yapan ekipler, diğer ambulans gelene kadar Murat U.'nun yaralarına müdahale etti. Olay yerindeki bir bekçi de sağlık ekiplerine el feneriyle yardımcı oldu. Murat U., Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne, Hasan E. ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, bölgede 7 adet boş kovan buldu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aliya İzzetbegoviç Ceyhan Kepez Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title