Haberler

Teknoloji ve Doğallık BRN'de Buluştu

Güncelleme:

Dünya genelinde 60'a yakın ülkeye yatak ihraç etme başarısı gösteren BRN, bakteri gelişimini doğal yollardan engelleyen yatak üretimine imza attı.

Dünya genelinde 60'a yakın ülkeye yatak ihraç etme başarısı gösteren BRN Yatakları bakteri gelişimini doğal yollardan engelleyen yatak üretimine imza attı.

"Dünyanın En Rahat Yeri" sloganıyla 5 kıtada 500'ü aşkın noktada ürünleri satışta olan BRN Yatakları, piyasaya sunduğu New Age Yatak ile güvenli uykunun kapısını açıyor. Yeni nesil ergonomiyle tasarımı buluşturan New Age Yatakların, BRN'nin akıllı yatak serisinin ilk ürünleri olma özelliği taşıdığını kaydeden BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, "Uzun süren ARGE ve inovasyon çalışmalarımız sonucu son teknoloji ve doğallığın bir araya getirildiği yatakları üretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ürettiğimiz New Age Yatak serisinin ilk ürünü olan Epsilon_SpringEffect, yüzeyinde kullanılan doğal okaliptüs liflerinden üretilen "Tencel" kumaş sayesinde rahatlatıcı bir etki sağlıyor. Bununla birlikte ViscoMind özelliği sayesinde uyku süresince yatağın basınç dengesi korunurken, yatağın omurgasını oluşturan yüksek yoğunluklu Wave-Foam sünger katmanın dalgalı yapısı metal yayların verdiği esnekliği sunuyor" dedi.

Serinin ikinci ve en iddialı ürünü olan Matrix_SpringEffect'de cildi tahriş etmeyen ve bakteri oluşumunu engelleyen Health-Guard kılıfın içerisinde Prizmatik Visco-Mind basınç dengeleyici yeni jenerasyon sünger kullanıldığını bildiren İlter, New Age Yatak'ın bakteri gelişimini engelleyerek, tüketicilere gönül rahatlığıyla sağlıklı ve güvenli bir uyku ortamı sağladığını belirtti.

Ev ortamında maruz kalınan bakterilere karşı doğal bir koruyucu kalkan oluşturan Health-Guard kılıflı 'Matrix'in diğer yandan da kişilerin rahat ve sağlıklı bir uyku uyumalarına olanak sağladığını söyleyen İlter, şöyle devam etti:

"Her türlü uyku pozisyonuna uygun olarak üretilen Matrix Yatak, Prizmatik Visco-Mind basınç dengeleyici yeni jenerasyon sıfır yer çekimi katmanı ile uyku teknolojisinde gelinen son nokta olma özelliği taşıyor. Yatağın termal dengesini gece boyu sağlayan hava kanalları ve spacer kumaş ile maksimum uyku konforu sağlıyor."

ZİNDELİK İÇİN DE NEW AGE YATAK

Yaylar manyetik alan yarattığı için yeni nesil süngerden yay teknolojisine sahip olan New Age Yatak'ların son teknoloji kullanılarak üretildiğini belirten İlter, "BRN'nin akıllı yatak serisinin ilk yatakları olan Epsilon ve Matrix, omurgayı destekleyerek uyku kalitesini artırıyor ve güne zinde başlamanızı sağlıyor. Bununla birlikte New Age Yatak'lar sayesinde, siz uyurken partneriniz hareketlerinizi hissetmeyecek ve uyku konforu maksimum seviyede olacak. Geleceğin yatağı diye adlandırdığımız New Age Yataklar, uyku sorunu yaşayanların vazgeçilmezi olacak" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Berna İlter Politika Güncel Haberler

Sinem Dedetaş, Hilmi Türkmen'in izin verdiği tartışmalı binanın ruhsatını iptal etti

Sinem Dedetaş, Hilmi Türkmen'in izin verdiği tartışmalı binanın ruhsatını iptal etti

'Ablamın yardımına nasıl geç gidersin?' dayağı! Eniştesini öldüresiye dövdü

"Ablamın yardımına nasıl geç gidersin?" dayağı! Eniştesini öldüresiye dövdü

Kapadokya'daki balayında hayatını kaybeden 2 günlük gelinin kalp krizi geçirdiği belirlendi

Kapadokya'daki balayında hayatını kaybeden 2 günlük gelinin kalp krizi geçirdiği belirlendi

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title