Haberler

Teklifleri Pahalı Bulan Başkan Asma Köprüyü Kendi Yaptı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Asma köprünün gece görüntüsü- Köprüde yürüyen insanlar- Başkan Tezcan'ın açıklaması- Genel ve detay görüntü- Vatandaş ile röportaj Teklifleri pahalı bulan başkan asma köprüyü kendi yaptı- Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yayaların ulaşımını kolaylaştırmak için asma köprü yaptırmayı planlayan Belediye Başkanı Tezcan, verilen teklifleri yüksek bulunca tasarımını yaptığı köprüyü işçilerle inşa etti- Andırın Belediye Başkanı Tezcan: - "Firmaların teklifleri çok fazla çıkınca kolları sıvadık, ilçemize güzel bir köprü yaptık" MUAMMER COŞKUN - Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, yayaların ulaşımını kolaylaştırmak için yapmayı planladığı asma köprüyü, firmaların yüksek teklif vermesi üzerine kolları sıvayarak belediye işçileriyle inşa etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Asma köprünün gece görüntüsü- Köprüde yürüyen insanlar- Başkan Tezcan'ın açıklaması- Genel ve detay görüntü- Vatandaş ile röportaj Teklifleri pahalı bulan başkan asma köprüyü kendi yaptı- Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yayaların ulaşımını kolaylaştırmak için asma köprü yaptırmayı planlayan Belediye Başkanı Tezcan, verilen teklifleri yüksek bulunca tasarımını yaptığı köprüyü işçilerle inşa etti- Andırın Belediye Başkanı Tezcan: - "Firmaların teklifleri çok fazla çıkınca kolları sıvadık, ilçemize güzel bir köprü yaptık" MUAMMER COŞKUN - Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, yayaların ulaşımını kolaylaştırmak için yapmayı planladığı asma köprüyü, firmaların yüksek teklif vermesi üzerine kolları sıvayarak belediye işçileriyle inşa etti.Kahramanmaraş- Osmaniye karayolunun geçtiği noktaya Yeni Mahalle ile Tufanpaşa Mahallesi'ni köprüyle bağlamak için çalışma başlatan Tezcan, asma köprü yapımı için firmalardan teklif aldı.Firmaların verdiği fiyatları yüksek bulan Tezcan, 128 metre uzunlukta ve yaklaşık 30 metre yükseklikteki köprüyü kendi tasarladı ve yapımında işçilerle çalıştı. Tezcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köprüyü 100 bin liraya mal ettiklerini, firmaların verdiği tekliflerin bunun 10-20 katı olduğunu söyledi.Köprünün, 140 santimetre genişliğinde olduğunu, 4 çelik halat, 4 çelik sütundan oluştuğunu anlatan Tezcan, "Taban döşemesi dut ağacından. Çelik sütunları cami minaresi şeklinde tasarladık. Kahramanmaraş ve Osmaniye'yi birbirine bağlayan yolun üzerine yaptık" dedi.Asma köprüyü ışıklandırdıklarını da belirten Tezcan, "Bu da gece ayrı bir güzellik katıyor. İlçeye sanki boğaz köprüsü gibi güzel bir görsellik kazandırıyor" ifadelerini kullandı.Tufanpaşa Mahallesi'nde yaşayan Resul Yılmaz ise köprünün yapılmasıyla ulaşımın daha da kolaylaştığını belirtti. Yeni Mahalle'de ikamet eden Memiş Coşkun da köprünün hem iki mahalleyi birbirine bağladığını hem de ilçeye görsel anlamda güzellik kattığını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Baki Tezcan Osmaniye Andırın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (2)

CCC:

bir işin 20 katı fiyat verildiğini de duyduk. çok saçma. bol keseden atma var. buna sadece 20 adet soru işareti verilebilir. (????????????????????) doğrusu bu sadece 20 ? olmalı

0
0
yanıtYanıtla
atr:

başka işiniz yok mu sizin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title