Haberler

Tekirdağ Şehidini Uğurladı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Kıdemli Başçavuş Erdinç Salkım’ın cenazesi, memleketi Tekirdağ'ın Karacakılavuz köyünde toprağa verildi.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Kıdemli Başçavuş Erdinç Salkım'ın cenazesi, memleketi Tekirdağ'ın Karacakılavuz köyünde toprağa verildi.

Helikopter kazasında şehit olan Kıdemli Başçavuş Erdinç Salkım'ın cenazesi, Tekirdağ'ın Karacakılavuz köyündeki baba evine getirildi. Şehidin eşi Özlem Salkım, babası Hasan Salkım, kardeşi Erkin Salkım ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Salkım'ın cenazesi, köy meydanında ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen tarafından köy meydanında kıldırılan cenaze namazına; Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, 5. Kolordu Komutanı Tahir Bekiroğlu, 8.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Halil Erkek, İl Jandarma Komutanı Hakan Saraç, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Davut Kavranoğlu, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur'un yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.

Cenaze namazı kılındıktan sonra Vali Yerlikaya ve şehidin yakınları, cenazeyi omuzlayarak cenaze arabasına kadar taşıdı.

ŞEHİT BABALARI EL ELE YÜRÜDÜ

2 sene önce Diyarbakır Silvan'da şehit düşen Jandarma Komando Er Gökhan Kaplan'ın babası Ahmet Kaplan ile 1994 yılında Diyarbakır'ın Kulp ilçesindeki bir çatışmada şehit düşen Piyade Komando Çavuş Erol Faruk Uraslı'nın babası Resul Uraslı da, cenaze aracının önünde el ele tutuşarak mezarlığa kadar yürüdüler. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karacakılavuz Diyarbakır Tekirdağ Politika Güncel Haberler

title