Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Süleymanpaşa Belediyesinin organize ettiği Alternatif Sahne Günleri mayıs ayı etkinlikleri devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesinin organize ettiği Alternatif Sahne Günleri mayıs ayı etkinlikleri devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan yazlı açıklamada, Ferda Anıl Yarkın ve Metin Özülkü Tekirdağlı müzikseverlerle bir araya geldi.

Metin Özülkü'nün gitarı ve Ferda Anıl Yarkın'ın kemanıyla seslendirdiği eserlere hep bir ağızdan eşlik eden dinleyiciler, şarkı aralarında ikilinin eğlenceli sohbetlerine dahil olduğu kaydedildi.

Tarihi Tekirdağ Evleri ve Köy Yaşantısı sergisi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Kadınları Derneğinin düzenlediği"Tarihi Tekirdağ Evleri ve Köy Yaşantısı"sergisini gezdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Aysel Foçalıgil'in maket kitre bebek sergisini gezen Başkan Albayrak, eserler ile ilgili Foçalıgil' den bilgi aldığı belirtildi.

Tekirdağ'ın kültürel ve yöresel eserlerinin de sergilendiği etkinlikte Başkan Albayrak, Foçalıgil'i tebrik ederek başarılarının devamını dilediği kaydedildi.

Sergi 30 Mayıs tarihine kadar sanatseverler tarafından gezilebilecek.

Namık Kemal Lisesi'nin yıl sonu mezuniyet töreni

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, mezunu olduğu Namık Kemal Lisesinin yıl sonu mezuniyet törenine katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Namık Kemal Lisesi okul bahçesinde yapılan törene Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Namık Kemal Lisesi Müdürü Alaattin Mollamehmetoğlu, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Törende öğrencilerin isimleri okundu ve sahneye davet edildiği ve dereceye girenlere diplomaları verildiği ve hatıra fotoğrafı çektirildiği kaydedildi.

Başkan Albayrak, mescit açılışına katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Müftülüğü tarafından düzenlenen Mehmet İlhan Mescidi açılışına katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 100. Yıl Mahallesi Şehit Elmashan Sokak'ta yapılan Mescit açılışına Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Süleymanpaşa Müftüsü Ayhan Okur, Tekirdağ Eski İl Müftüsü Mahmut Gürlen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mescit yapılan duaların ardından açıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Albayrak Süleymanpaşa Tekirdağ Politika Güncel Haberler

title