Haberler

Tekirdağ'dan kısa kısa

Güncelleme:

Çorlu Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı hazırladı.

Çorlu Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı hazırladı.

Belediyeden yapılan açıklamada, 27-30 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek kutlama programında konserler, tiyatro gösterileri, spor etkinlikleri ve turnuvalar yer alacak.

Yarın bando konseriyle başlayacak program, cumartesi günü futbol turnuvası, dans gösterisi ve çocuklar için etkinlerle devam edecek. Pazar günü konser ve müzik etkinlikleri bulunan programda 30 Ağustos Pazartesi günü balık tutma yarışması, kortej, askeri bando konseri, konser yer alacak.

Ücretsiz olan kutlama programının ayrıntılı programına belediye web sitesinden ulaşılabiliyor.

Ergene'de yaya geçitleri elden geçiriliyor

Ergene Belediyesi trafik akışının yoğun olduğu yollara hız düşürücüler yerleştiriyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, Yeşiltepe Mahallesi Oğuzhan ve Mehmet Akif Ersoy caddelerinde hız düşürücü set çalışmasında bulunduğunu söyledi.

Hız düşürücü setlerin üzerine yaya çizgilerini çizerek boyayan ekiplerin, araçlara trafikte önceliğin yaya olduğu uyarısında da bulunduğunu belirten Yüksel, tespit edilen cadde ve sokaklarda hız düşürücü set oluşturma çalışmalarının devam edeceğini de belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Çorlu Belediyesi Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title