Haberler

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Antalya Semt Pazarcıları Oda Başkanı İsmail Öz, Çorlu Atakent Kapalı Pazar Yeri inşaatını gezdi.

Antalya Semt Pazarcıları Oda Başkanı İsmail Öz, Çorlu Atakent Kapalı Pazar Yeri inşaatını gezdi.

Çorlu'da yapımı devam eden Atakent Kapalı Pazar Yeri inşaatını incelemek üzere Çorlu'ya gelen Antalya Semt Pazarcıları Oda Başkanı İsmail Öz, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Enver Şengelir ile görüştü.

Çorlu Belediye Başkanı Baysan'dan yapılan Pazar Yeri hakkında bilgi alan Başkan Öz, Çorlu Belediyesinin pazarcı esnafına ve vatandaşlara sunduğu bu hizmetin kendisini oda başkanı olmanın yanı sıra bir esnaf olarak da çok memnun ettiğini söyledi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, inşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Öğretmenlerin belediyeyi ziyareti

Yeniçiftlik Nizamettin Demirdöven ilkokulu öğretmenleri, Marmaraereğilsi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında yapılan ziyarette, 54. Kütüphane Haftası kapsamında Yeniçiftlik Nizamettin Demirdöven ilkokulundaki 345 öğrenciye 345 set halinde hikaye kitabı hediye eden Uyan'a teşekkür ziyareti gerçekleştiren öğretmenler, eğitime verdiği destekten dolayı da başkana çiçek takdim etti.

Yapılan ziyarette, eğitimin her zaman destekçisi olduklarını belirten Uyan, "Marmaraereğlisi Belediyesi olarak her konuda olduğu gibi geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımızın istifade edebileceği her türlü faydalı çalışmayı yapma gayretindeyiz. Okullarımızın eksiklikleri mutlaka oluyor. Geçtiğimiz yıllarda okullarımıza yapmış olduğumuz fiziki iyileştirmelerin yanında belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde dönem dönem okullarımıza destek vermeye gayret ediyoruz.

Eğitime arsa tahsislerinden tutunda, kırtasiye yardımları, spor malzemesi yardımları, gibi birçok alanda katkıda bulunuyoruz. Kütüphane Haftası kapsamında okullarımıza yaptığımız kitap yardımını geleneksel hale getireceğiz." dedi.

Başkan Baysan'ın oda ziyaretleri

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu'da geçtiğimiz haftalarda esnaf odalarında yapılan seçimlerin ardından göreve seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Çorlu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Coşkun Tokgöz, Çorlu Kahveciler ve Büfeciler Odası Başkanı Yıldız Filiz, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna, Çorlu Terziler Konfeksiyon Tuhafiye Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Nazmi Çolak, Çorlu Madeni Eşya ve Elektrikli Aletler Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Rüstem Duman, Çorlu Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Yusuf Gümüş ile Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Baysan, esnaflar ve oda yönetimleri ile dayanışma içinde olduklarını ve oda yönetimlerini daima desteklediklerini belirterek, görev süreleri boyunca kendilerine başarılar diledi.

Oda başkanları da Baysan ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, belediye ile birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Öz Atakent Antalya Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title