Haberler

Tekirdağ'da esrarengiz balık ölümleri

Güncelleme:

Tekirdağ'da esrarengiz balık ölümleri Tekirdağ'ın Muratlı ilçesindeki Kırkkepenekli Göleti'nde yaşanan balık ölümlerinden dolayı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince numune alındı.

Tekirdağ'da esrarengiz balık ölümleri

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Muratlı ilçesindeki Kırkkepenekli Göleti'nde yaşanan balık ölümlerinden dolayı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince numune alındı.

Gölette yaşanan toplu balık ölümleri Muratlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerini harekete geçirdi. Göletten ekiplerce numune alındığını ve numune sonuçlarının çıkmasını beklediklerini kaydeden İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ertekin Günaçtı, laboratuar sonuçlarının açıklanmasıyla ölümlerin kesin gerekçesinin de ortaya çıkacağını belirtti.

Kırkkepenekli Göleti'ne balık tutmak üzere gelen balıkçılardan Aydın Öztürk, 2 gün önce geldiğinde balık ölümlerinin olmadığını, bugün ise toplu ölümlerin olmasının kendisini şaşırttığını ve ürküttüğünü söyledi.

Geçmişte de ufak tefek benzeri olayla karşılaştıklarını dile getiren Kırkkepenekli Mahallesi Muhtarı Murat Olçar ise, daha önce bu denli toplu ölümlerin hiç meydana gelmediğini kaydederek; "Burası köyümüzün hayvan sulama göletidir. Aynı zamanda da mesire alanı olarak kullanılıyor. Buraya gelen vatandaşlar hem balık tutuyor, hem de aileleriyle piknik yapıyor. Bugün ise gördüğünüz üzere her tarafta ölü balıklar var. Bunun sorumlularının bulunmasını istiyoruz" dedi.

Kırkkepenekli Göleti'nin genel olarak sığ bir yer olduğunu aktaran uzmanlar ise, su derinliği çok olmayan gölette sıcaklarla birlikte oksijen miktarının düşmesi neticesinde balık ölümlerinin meydana gelmiş olabileceğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Muratlı Haberler

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Bakmadan Geçme

GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir?
Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title