Haberler

Tedavisi Tamamlanan Kızıl Şahin Doğaya Bırakıldı

Güncelleme:

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, tedavisi tamamlanan kızıl şahinin Cilo ve Sat Dağları Milli Parkı'nda doğaya bırakılma anlarını paylaştı. Geçtiğimiz ay yaralı olarak Van'da tedavisine başlandığı belirtilen kızıl şahin, tedavisinin tamamlanmasının ardından doğaya bırakıldı.

Tedavisi tamamlanan kızıl şahin tekrar doğaya bırakıldı

HAKKARİ - Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, tedavisi tamamlanan kızıl şahinin Cilo ve Sat Dağları Milli Parkı'nda doğaya bırakılma anlarını paylaştı.

Geçtiğimiz ay yaralı olarak Van'da tedavisine başlandığı belirtilen kızıl şahin, tedavisinin tamamlanmasının ardından doğaya bırakıldı. Kızıl şahinin tekrar doğaya bırakıldığı anları paylaşan Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, " Van'da tedavisi tamamlanan Kızıl Şahin, Cilo ve Sat Dağları Milli Parkı'nda doğaya bırakıldı. Temmuz ayında Van ilinde yaralı olarak rehabilitasyon merkezimize getirilen Kızıl Şahin, gerekli bakım ve tedavi sürecinin ardından halkalanarak doğaya salındı" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milli Parklar Genel Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Van Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title