Haberler

Tedavi Gören Çocuklara Yılbaşı Kutlaması

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için yılbaşı eğlencesi düzenlendi.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için yılbaşı eğlencesi düzenlendi.

Balcalı Hastanesi Gönüllüler Derneği tarafından Hipokrat Toplantı Salonu'nda düzenlenen, çeşitli okul, kurum ve kuruluşların katkıda bulunduğu etkinlikte çocuklar canlı müzik ve palyaço eşliğinde doyasıya eğlendi.

Aralarında Suriyelilerin de bulunduğu çocuklar, müzik eşliğinde doktor ve hemşirelerin gözetiminde şarkılar söyledi, oyunlar oynadı.

Etkinlik kapsamında, çocuk servislerinde yatarak tedavi gören minikler ziyaret edildi ve çeşitli hediyeler verildi.

Hastane Gönüllüleri Derneği Başkanı Güngör Uysal, uzun yıllardır hastanede çocuklar için eğlence programı organize ettiklerini, çocukları bir saat bile olsa hastane atmosferinden uzaklaştırmaya çalıştıklarını kaydetti.

Amaçlarının çocukları mutlu etmek olduğunu ifade eden Uysal, eğlenceye gelemeyen çocukları ise odalarında ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiklerini belirtti.

Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Dinçer Yıldızdaş da yeni bir yıla merhaba derken minik bedenlerin bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title