Haberler

Taşköprü'de Bugün de 2 Ev Yandı

Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'nde dün 3 evin yanmasından sonra, bugün de Kese Köyü'nde çıkan yangında 2 ev ile 2 ahır tamamen yanarak kül oldu.

Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'nde dün 3 evin yanmasından sonra, bugün de Kese Köyü'nde çıkan yangında 2 ev ile 2 ahır tamamen yanarak kül oldu.

Taşköprü'ye 18 kilometre mesafede bulunan Kese Köyü'nde Hakkı Er'e ait evde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle bitişiğinde bulunan Mehmet Er'e ait eve de sıçradı Yangına Taşköprü, Kastamonu belediyeleri ile Taşköprü Orman İşletmesi'ne ait itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Kontrol altına alınan yangında Hakkı ve Mehmet Er'e ait 2 ev ile 2 Ahır tamamen yanarak kül oldu. Yangına Taşköprü Belediyesi'ne ait iş makineleri de müdahale ederek yanan evi yıkıp, çevreye kıvılcım sıçramasını önledi.

Yangında evi yanan Hakkı Er, "Ailemle birlikte evdeydim, yangının neden çıktığını bilmiyorum. Evden dışarı kendimizi zor attık, ancak çatı tutuşmuştu. Hemen itfaiye ekiplerine haber verdik" dedi. Yangında evi yanan kadın ise sinir krizleri geçirirken, eşi ve komşuları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz ile Belediye Başkanı Hüseyin Arslan olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Arslan, "İki gündür ilçemizde yangınlar var. Dün 3, bugün de 2 evimiz yandı. Ekiplerimiz olaylara hızlı bir şekilde müdahale ettiler. Umarım bu talihsiz olaylar tekrar yaşanmaz, vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum" diye konuştu. - Kastamonu / Tasköprü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Arslan Mehmet Er Kastamonu Taşköprü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title