Haberler

Tartışma Sonrası Doktora Sokakta Saldırı

Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı 55 yaşındaki Dr.

Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı 55 yaşındaki Dr. Tuncay Özer, iddiaya göre serviste tartıştığı hasta yakını 27 yaşındaki Ö.E.'nin hastane çıkışı saldırısına uğradı. Yumruk darbeleriyle patlayan dudağına 5 dikiş atılan Dr. Özer'e 10 gün rapor verilirken, özel güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Ö.E. gözaltına alındı.

Olay, Denizli Devlet Hastanesi arkasındaki Merkezefendi Caddesi'nde bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, İl Özel İdaresi'nde özel güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Ö.E. çocuk servisinde yoğun bakımda yatan nişanlısının kardeşi 13 yaşındaki E.A. hakkında bilgi almak için hastaneye geldi.

Özel güvenlik görevlisi Ö.E., serviste gördüğü Dr. Tuncay Özer'e, hastalarına bakan Dr. Ramazan Canural'ın nerede olduğunu sordu. Bu sırada Ö.E. ile Dr. Tuncay Özer arasında tartışma başladı. Tartışma sonrası Dr. Özer, hastanenin güvenlik görevlilerini çağırarak, Ö.E.'nin servisten çıkarılmasını istedi.

Dr. Tuncay Özer, hak etmediği bir saldırıya uğradığını belirterek, "Saldıran kişi sinirli bir tavırla hastaneye geldi. Doktor arkadaşımı sordular, ben de 'bekleyin gelir' dedim. Zorluk çıkarmaya başladılar. Ben de güvenlikçilerden dışarıya çıkarılmasını istedim. Mesaim bittikten sonra evime gitmek için yola çıktım. Beni takip etmiş, minibüse bineceğim sırada arkamdan saldırdı. Defalarca yumruk vurdu, hakaret etti. Kendimi korumaya çalıştım ama yine de saldırı oldu. Dudağıma 5 dikiş atıldı. Ben bu saldırıyı hak etmedim. Saatlerce nöbet tuttum. Saatlerce görev yapıp, yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım edip, böyle saldırıyı hak etmiyoruz. Anneler babalar, beklemek istemiyor, doktor arkadaşla konuşmak varken, şiddete başvuruyorlar. Bir de güvenlikçinin böyle bir saldırıyı yapması normal değil" dedi.

Denizli Devlet Hastanesi yöneticisi Dr.Gökhan Kadir Saçkan ise, olayın adli boyuta yansıdığını ve takipçisi olacaklarını söyledi.

Gözaltına alınan Ö.E.'nin yakınları ise, olayın doktorun kışkırtması sonucu meydana geldiğini, doktorun serviste Ö.E.'ye hakaret ettiğini ve vurmaya çalıştığını ileri sürdü.

------------- - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title