Haberler

Tarihi Kent Meydanı Projesinde Müjdeli Haber

Güncelleme:

Karaman Belediyesi'nin Büyük Ölçekli Projelerinden Olan Aktekke İle Karaman Kalesi'ni Birleştiren Meydan Projesinden Müjdeli Haber Geldi .

Karaman belediyesi'nin büyük ölçekli projelerinden olan aktekke ile karaman kalesi'ni birleştiren meydan projesinden müjdeli haber geldi .

Bir buçuk yıla yakın zamandır uzun bürokratik işlemlerin sürdüğü meydan projesi, Bakanlar Kurulu'ndan imzadan çıktı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasına sunuldu.

Konu ile alakalı açıklamayı Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün ile birlikte yapan Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu; "Karaman'ımızın geleceğini kurtaracak, rahat bir nefes aldıracak tarihi meydan projesinde mutlu haberi halkımızla paylaşmaktan büyük sevinç duyuyorum.

Bakanlar Kurulu'ndan çıkan bu kararla projemizde en önemli mesafeyi aldık demektir. Olmaz, yapılamaz denilen projede, Karaman'ımızın iki değerli Vekili Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün bize büyük destek sağladılar, yardımcı oldular. İki vekilimize de Karaman halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum, sağolsunlar." dedi.

Meydan projesinin yeni hastanenin hizmete geçmesiyle boyut kazanacağı ve hizmete gireceği belirtiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title