Haberler

Suriyeliler 80 Lira İçin Birbirine Girdi: 1 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Adıyaman'da Suriyeliler arasında 80 TL için çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Adıyaman merkez Mara Mahallesi'nde meydana geldi. Akraba oldukları öğrenilen Suriyeli vatandaşlar arasında 80 TL için kavga çıktı. Daha önceden kavga eden kişiler bu kez bıçaklar ile birbirine girdi.

SURİYELİ GENÇLER ARASINDA BIÇAKLI KAVGA ÇIKTI

İHA'nın aktardığına göre; bıçak ve kesici aletlerle kavga eden şahıslardan Ahmet Sayyed, Tarık Elmusa (25), Velid Berho (19), Ala Mistavi (24) isimli kişileri bıçakladı.

Kavganın olduğu yere polis ve sağlık ekipleri çağırıldı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Yaralılardan durumu ağır olan Tarık Elmusa (25) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların hastanede tedavisi devam ediyor.

FİRARİ ŞÜPHELİYİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri ise olayın firari şüphelisi olan şahsı yakalamak için çalışma sürdürürken, olayla ilgili olarak ifadesi alınmak üzere 7 kişinin Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldüğü öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mara 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Suriyeli Hamudi:

Turkiyeyi seviorum ama luften ayrımcılık yapmayın hepimiz müslümanız.

2
25
yanıtYanıtla
mmçmm:

o bıçakları yarın bize çekecekler.

21
0
yanıtYanıtla
TTT:

yorumlara gülmemek elde değil. . . . . yav kardeşim bi yerde okumuştum. . . . ''''''''milyonlarca artı aşırı doğurgan bu suuriyelileri afganlıları pakistanlıları ıraklıları iranlıları tataristanlıları. . . . . memlekete almaktan daha büyük hata onlara serbest dolaşım hakkı vermekti. . . . AMMMAAAAA hatanın DAHA DAHA DAHA BÜYÜĞÜ DE ''''BUNLARI İSTEDİĞİNİZ ZAMAN GÖNDEREBİLECEĞİNİZİ ''''''ZANNETME'''' YANILGISIDIR . . . . . '''''' diyordu. . . . geçmiş olsun memleket

13
0
yanıtYanıtla
Grey:

Yeter artık.6-7 yıl besledik koruduk.bu ülkenin huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok.işsizliğihırsızlığı dahada artırdınız gönderin aldıklarınızı.milletin parasını çarçur ettiniz.haram olsın bu saatten sonra hepinize

12
1
yanıtYanıtla
VİCDAN:

AFGANLAR SÜRYELİLER IRAKLILAR TÜRKİYEYİ KAPLADILAR YAKINDA FİLİSTİNLİLERİN DURUMUNA DÜŞECEĞİZ tapularımızı iptal edip onlara verilecek zaten bütçe diye birşey kalmadı hep onlara harcanıyor

11
2
yanıtYanıtla
PALA:

BİRDE BUNLAR ÇIKTI BAŞIMIZA GÖNDERİN BUNLARI ÜLKELERİNE. BUNLARIN YÜZDE SEKSENİ VATAN HAİNİ.

12
0
yanıtYanıtla
müsavir:

Daha dur. Adamlar nüfusun yüzde onuna yaklaşıyor. ÇOK GEÇ OLMADAN bunlara yol vermeli. Biz suriyede niye savaş verdik, can verdik, şehit verdik ki? Bunları oralara göndermeyecek isek niye yaptık. ACİLEN bunlar gönderilmelidir. Merhametten inanınki maraz doğacak. 80 lira için can alan NELER YAPMAZ? Gönderin sınırın diğer yanına, kurun kentler yeminle yine millet ve ülke olarak elimizden geleni yaparız. ama ülkeden çıkarın, GEÇ OLMADAN.

10
0
yanıtYanıtla
Cansu:

Suriyelileri afganlıları sınırdışı edin artık istemiyoruz adımızı attığımız yerdeler kendi memleketleriymiş gibi yaşıyolar istemiyoruz istemeyeceğiz bir tane bile kalmasını istemiyoruz artık el atın sınır dışı edin!!!!!!

8
1
yanıtYanıtla
Ketbogaa:

Ozaman akpye oy verme

yanıt5
yanıt1
serkan:

Bunlar başa bela

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title