Haberler

Suriyeli Misafirlere Belediyeden Yardım Eli

Güncelleme:

Beylikdüzü'ne gelen Suriyeli ailelere, Beylikdüzü Belediyesi desteklerini esirgemiyor.

Ülkelerinde gelişen iç karışıklıklardan dolayı yaşadıkları yerleri terk ederek, bir süre önce Beylikdüzü'ne gelen Suriyeli ailelere, Beylikdüzü Belediyesi desteklerini esirgemiyor ve tam 15 ailenin temel ihtiyaçlarını karşılayarak, onlara sıcak bir yuva sunuyor.

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Sosyal Yardım İşleri Bürosu, maddi durumu iyi olmayan, hasta, yatalak, engelli ve ihtiyaç sahiplerine destek oluyor. Geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen çalışma ile Suriye'den Beylikdüzü'ne gelen yaklaşık on beş aileye temel ihtiyaç maddeleri, Sosyal Yardım İşleri Bürosu tarafından ulaştırıldı. Aileler ayrıca Beylikdüzü Aile Destek Merkezi'ne (BADEM) gelerek, kıyafet eksikliklerini de tamamladı.

Ev Eşyalarından Giyecek ve Gıdaya Kadar Tüm İhtiyaçlar Karşılanıyor

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Sosyal Yardım İşleri Bürosu, son olarak Yakuplu Mahallesi'ne yerleştirilen Suriyeli bir ailenin daha yüzünü güldürdü. Suriyeli ailenin kanepeden halıya, mutfak eşyasından giyecek ve gıda yardımına kadar birçok ihtiyacını karşıladı. Aile, düzenli olarak aranarak, zaman içinde ortaya çıkacak diğer ihtiyaçları da giderilecek.

Suriyeli Ailenin Sevinci Objektife Yansıdı

Suriyeli kadın Sabahe evde 6 kişinin yaşadığını ifade ederek, hasta eşinin ve bir oğlunun Suriye'de kaldığını, savaştan etkilendiği için gözlerinin az gördüğünü, ayrıca 2 çocuğunun da sağlıklı olmadığını, ilaç almaları gerektiğini söyledi ve sekiz yaşındaki çocuğunun da eğitim almayı isteğini dile getirdi. Tüm istekleri dinleyen ve not alan Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, ailenin sağlıkla alakalı kontrollerini başlatarak, aileyi Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde hizmet veren Aile Danışma ve Eğitim Merkezi'ne yönlendirdi. Yeşil, ihtiyaçların aciliyet sırasına göre yerine getirilmeleri için ilgili birimlere talimat verdi. Ailenin sevinçleri ise objektiflere yansıdı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Efrahim Yeşil Yusuf Uzun Suriye Güncel Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title