Haberler

Suriyeli Minik Abdulrahman'ın Baba Özlemi Yürek Burktu

- Suriyeli minik Abdulrahman'ın baba özlemi yürek burktu Babasını umutla bekleyen Abdulrahman babasının öldüğüne inanmıyor Suriye'nin İdlip kentinden kaçarak annesiyle Altınözü İlçesi Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezine sığınan 9 yaşındaki Abdulrahman Allika, babasından 7 yıldır...

- Suriyeli minik Abdulrahman'ın baba özlemi yürek burktu

Babasını umutla bekleyen Abdulrahman babasının öldüğüne inanmıyor

Suriye'nin İdlip kentinden kaçarak annesiyle Altınözü İlçesi Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezine sığınan 9 yaşındaki Abdulrahman Allika, babasından 7 yıldır haber alamadıklarını söyledi

2 yaşındayken ayrı kaldığı babasının öldüğüne inanmayan Minik Abdulrahman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi

HATAY - Suriye'nin İdlip kentinden kaçarak annesiyle Hatay'ın Altınözü ilçesindeki Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezine sığınan 9 yaşındaki Abdulrahman Allika, babasından 7 yıldır haber alamadığını söyledi. 2 yaşındayken ayrı kaldığı babasının öldüğüne inanmayan Minik Abdulrahman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi.

7 yıldır Hatay'da yaşayan Abdulrahman Allika, Suriyeli askerlerin babasının öldüğünü söylediğini ancak inanmadığını belirterek, "Çünkü onu hiç görmedik ve onu çok özledim. Benim bir ricam var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bize yardım etmesini istiyorum. Babam bulunana kadar bize yardım etmesini istiyorum" dedi.

Babasının karşısına çıkması durumunda onu çok seveceğini ve sıkıca kucaklayacağını ifade eden minik Abdulrahman, "Onu çok seviyorum, onu çok özledim, onu hiç unutamıyorum. O geri gelirse bütün ihtiyaçlarımı kendisi karşılayacak. Ben eminim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bizi duyacak. İhtiyaçlarımız için ve babamı bulmamız için bize yardım edecek" diye konuştu.

Anne Rapya Abda ise, 6-7 yıldır eşi Muhammed Allika'dan haber alamadığını, öldüğü söylense de çocukları gibi kendisinin de inanmadığını söyledi. Rapya Abda, "Ben 6-7 sene önce kocamı kaybettim. Dediler ki bana ölmüş ama ben hiç inanmadım, hatta çocuklarım bile inanmadılar. Şimdi bir ricam var. Reis Recep Tayyip Erdoğan'dan benim ve çocuklarım için yardım etmesini istiyoruz" dedi.

Diğer yandan, Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezine sürekli olarak ziyaretler gerçekleştiren Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur'a sıkıca sarılan Abdulrahman, yürekleri dağlattı. Kaymakam Uygur'u çok seven ve her gördüğünde sarılarak yanından ayrılmayan minik Abdulrahman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur'dan da babasını bulması için yardım istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Altınözü Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title