Haberler

Suriye'deki Çatışmalar - Stk'lar Işid Saldırılarını Kınadı

Suriye'deki çatışmalar- Şırnak'ta bir grup sivil toplum kuruluşu temsilcisi, yaptıkları ortak basın açıklamasıyla IŞİD'in Suriye'deki saldırılarını kınadıŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta bir grup sivil toplum kuruluşu temsilcisi, IŞİD'in Suriye'deki saldırılarını kınadı.

Suriye'deki çatışmalar- Şırnak'ta bir grup sivil toplum kuruluşu temsilcisi, yaptıkları ortak basın açıklamasıyla IŞİD'in Suriye'deki saldırılarını kınadıŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta bir grup sivil toplum kuruluşu temsilcisi, IŞİD'in Suriye'deki saldırılarını kınadı.Aralarında Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası ile Şırnak Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği temsilcilerinin de yer aldığı bazı sivil toplum örgütü üyeleri, Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yaptı.Grup adına konuşan Şırnak Baro Başkanı Nuşirevan Elçi, IŞİD'in Suriye'de katliam yaptığını, bunu kınadıklarını söyledi.Suriye'deki saldırılar nedeniyle yüzlerce sivilin öldüğünü, on binlercesinin göçe zorlandığını belirten Elçi, şöyle konuştu: "Bir büyük katliam daha yaşanmadan uluslararası toplumu harekete geçmeye ve gerekli önlemleri almaya çağırıyoruz. Hükümeti de saldırılardan kaçarak Türkiye'ye sığınan sivil halka acilen gerekli korunma ve barınma gibi her türlü insani yardımı yapmaya davet ediyoruz."Grup, açıklamanın ardından dağıldı. -Suriye'deki çatışmalar

Kaynak: AA / Güncel

Nuşirevan Elçi Suriye Şırnak Işid Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title