Haberler

Sofra Başında Öldürülen Kadının Babası PKK'ya İsyan Etti

Güncelleme:

Sur'da dün evlerine isabet eden mermiyle sofra başında hayatını kaybeden Melek Alpaydın'ın babası isyan etti: Bunların ne dini ne imanı var. Millete ihanet eden Allah'tan bulsun.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde evlerine isabet eden cisimle ölen 42 yaşındaki Melek Alpaydın, Elazığ'da toprağa verildi. Alpaydın'ın ağabeyi Celal Kaya, Diyarbakır'da yürüyüş yapılmaması için cenazeyi Elazığ'a getirdiklerini belirterek, "Kardeşler birbirini incitmesin, kimsenin canı yanmasın. Ciğerimiz yanıyor, Allah kimsenin ciğerini yakmasın." dedi. Baba Zülküf Kayaalp ise "Bunların ne dini ne imanı var. Devlete, millete ihanet eden Allah'tan bulsun, yeter artık." diye konuştu.

YÜRÜYÜŞ OLMASIN DİYE CENAZEYİ DİYARBAKIR'DAN ELAZIĞ'A GETİRDİLER

Diyarbakır'da dün 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı bulunan Sur ilçesinin yasak kararı bulunmayan İskenderpaşa Mahallesi Küçük Aktar Sokak'taki 3 katlı apartmanın 2'nci katına cisim isabet etti. O sırada kahvaltı sofrasında bulunan 3 çocuk annesi Melek Alpaydın öldü, 1 kişi de yaralandı. Ölen Alpaydın'ın otopsi işlemleri ardından ailesi cenazesi alarak gece memleketleri Elazığ'a götürdü. Alpaydın, Karşıyaka Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta gözyaşları arasında toprağa verildi. Ölen Melek Alpaydın'ın İstanbul'da oturan ve Elazığ'a cenazeye gelen ağabeyi Celal Kaya, büyük üzüntü içerisinde olduklarını söyledi.

Cenazelerini gece yürüyüş olmaması ve olayların olmaması için Diyarbakır'dan alarak Elazığ'a getirdiklerini anlatan Kaya, şöyle konuştu:

"Kardeşler birbirini incitmesin, kimsenin canı yanmasın. Bakın herkes acı içinde. İyi bir şey değil. Nereye kadar ve ne olacak? Sonsuz bir şey bence, böyle acı olur mu? Pırlanta gibi biricik kız kardeşim gitti. Dalyan güzellerin güzeli gitti. Biz cenazemizi Diyarbakır'dan getirdik yürüyüşler olmasın, bir daha canlar yanmasın diye bacımızın cenazesini Diyarbakır'dan Elazığ'a getirdik. Bu millete yazık yürüyüşler olmasın, canlar yanmasın, ciğerimiz yanıyor. Allah, kimsenin ciğerini yakmasın."

BABA: BUNLARIN NE DİNİ NE İMANI NE DE KİTABI VAR

Melek Alpaydın'ın babası Zülküf Kayaalp, gazetecilere yaptığı açıklamada, terör örgütüne tepki gösterdi.

Kayaalp, "Bunların ne dini ne imanı ne de kitabı var. Bizden ne istiyorsunuz? Allah'tan korkun. Ciğerimizi yakan Allah'tan bulsun. Devlete, millete ihanet eden Allah'tan bulsun, yeter artık" diye konuştu.

"LANET PKK'YA GELSİN"

Anne Fidan Kayaalp ise "Lanet PKK'ya gelsin. Bizim yüreğimizi böyle yaktılar" dedi. Dün, Sur ilçesi İskenderpaşa Mahallesi'nde roketatar mermisi isabet ettiği değerlendirilen iki katlı evde bulunan Melek Alpaydın yaşamını yitirmiş, bir kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Elazığ Güncel Haberler

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

500

Yorumlar (63)

KAHROLSUN HDPKK:

GÖZÜ DÖNMÜ$ BÖLCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ SIVIL HALKI KATLEDIP SUCU DEVLETIN ÜSTÜNE ATMAYA CALI$IYOR. . .

58
5
yanıtYanıtla
ZAZA:

Arkadaşlar #GuneydogudaHdpkkKatliamıVar

56
2
yanıtYanıtla
SONER:

Vedat Kaya rumuzlu Hdpli ermeni Roket olduğu zaten belli burada cıkıp algı yapmaya çalışmayın. Kürtlere baskınıza izin vermeyeceğiz artık kürdün en büyük düşmanı Hdpkkdır acımadan vururlar.

52
4
yanıtYanıtla
CAFER:

Bu Hdpkk vuruyor hdpli görevlendirilmişler sürekli devlet yapıyor diyor daha cok olacaksınız bu sayfalarda artık Kürtleri kandıramıyacaksınız doğru ermenistana sürüleceksiniz az kaldı

47
6
yanıtYanıtla
BİNGÖLLÜ ZAZA:

Pkk acımadan vurdu roket attı eve zaten pkk sivilleri vuracağını açıklamıştı.

49
3
yanıtYanıtla
ZAFER:

CCCCC Rumuzlu dokundumu dedikleri adamın senin yalanın batsın

yanıt18
yanıt0
vatandaş xMobil-ANDROID:

Allah sabır versin. dualarimiz sizinle, beddualarimiz pkk ile

44
2
yanıtYanıtla
KAHROLSUN HDPKK:

HEM KATLEDIYORLAR HEMDE ÖLÜSÜ ÜZERINDEN DEVLET YAPTI ALGISI YARATIP PROPAGANDA YAPIYOR BU ALCAKLAR NE ÖLÜYE NEDE DIRIYE SAYGILARI VAR BU YARATIKLARIN SONUNUZ GELIYOR YAKINDA ALCAKLAR!! ALLAH POLISIMIZI ASKERIMIZI KORUSUN SIZIN GIBI ALCAKLARDAN!

42
4
yanıtYanıtla
URFALI:

Allah Bu Hdpkkyı İslah etsin nasılda insanları kandırıp yok tank mermisi bilmem ne diyip algı yapıyorlar sizlerde Allah korkusu kalmamış bu Hdp pkkya destek veren Kürtler şunu unutmayın Pkknın gözünde bir gram değeriniz yok Rusya Almanya Ermenistanın gözündede pkknın bir gram değeri yok öbür dünyanızı yakıyorsunuz Allah sizlere akıl versin

38
2
yanıtYanıtla
KÜRT:

RPG7 MERMİSİ İLE ALAKASI YOK BU TANK MERMİSİ TC TANKI

9
31
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title