Haberler

Su Kanalındaki Tüm Canlılar 2 Günde Öldü

Muğla'nın Fethiye İlçesi Tuzla Mahallesi'nden denize akan su tahliye kanalındaki tüm canlılar 2 gün içinde öldü.

Muğla'nın Fethiye İlçesi Tuzla Mahallesi'nden denize akan su tahliye kanalındaki tüm canlılar 2 gün içinde öldü.

Olay Tuzla Mahallesi 544 Sokak yanından denize akan su tahliye kanalında meydana geldi. Sabah saatlerinde kanalın yanından geçenler, suyun içinde toplu halde ölmüş çok sayıda yılan balığı, kurbağa, su kaplumbağası ve solucan gördü. Dereyi kısa sürede ölü balıkları yiyen fareler sardı. İhbar üzerine bölgeye gelen Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kanalda inceleme yaptı. Ölen canlılar fotoğraflanırken, incelenmek üzere sudan numune alındı.

'KANALDA HİÇBİR CANLI KALMAMIŞ'

Sabah iş yerine gelirken böyle bir manzarayla karşılaştığını söyleyen Remzi Yavuz, kanalda hiçbir canlı kalmadığını belirtti. Gördüğü manzara karşısında büyük üzüntü yaşadığını aktaran Yavuz, "Bu kanalda çok sayıda balık, kaplumbağa vardı. Ancak hepsi ölmüş. Kanalda canlı hiçbir şey kalmamış. Kimyasal bir şey atılmış olmalı. Havuz kimyasalları boşaltılmış olabilir. Bunu bir insan nasıl yapar anlam veremiyorum. Yetkililerin bu konuyla ilgilenmesi gerekir" diye konuştu.

CAN ÇEKİŞEN BALIKLARI KANALDAN ÇIKARDIK

Çevre sakinlerinden Beyhan Okçu ise "Balıklar 2-3 gündür ölüyor. Oğlum 2 yılan balığını kanaldan çıkarıp, temiz suya koydu. Biri öldü, diğeri hala can çekişiyor. Burada 3 gün önce temizlik yapıldı. Belediyeye ait kepçe buradaki sazlıkları temizledi. Ancak canlıların ölmesine bir anlam veremiyoruz" dedi.

Gökhan Yalçın adlı vatandaş da kanalı her yıl su samurlarının ziyaret ettiğini anlattı. Ölümlerin bir anda gerçekleştiğine işaret eden Yalçın şöyle konuştu:

"Kanalda sazlıklar vardı. Belediye burada temizlik yaptı. Temizliğin ardından yılan balıkları açığa çıktı. Ancak sonrasında ölümler başladı. Yılan balıkları, kaplumbağalar hepsi bir anda öldü. Buraya denizden su samurları bile geliyordu. Mahalle sakinleri olarak çok üzgünüz. Burası herkesin ilgisini çeken bir yerdi." - Muğla / Fethiye

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fethiye Belediyesi Gökhan Yalçın Muğla Tuzla Politika Güncel Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title