Haberler

Spor Programlarını Polis Üniformalarıyla Sundular

SİVAS'ta uydu üzerinden yerel yayın yapan televizyon kanallarının spor programcıları, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısına tepki vermek ve polise destek olmak amacıyla izleyicilerinin karşısına çevik kuvvet polislerinin üniformasıyla çıktı.

SİVAS'ta uydu üzerinden yerel yayın yapan televizyon kanallarının spor programcıları, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısına tepki vermek ve polise destek olmak amacıyla izleyicilerinin karşısına çevik kuvvet polislerinin üniformasıyla çıktı.

Kentte yayın yapan Sivas Radyo Televizyonu (SRT), Vizyon 58 ve Kanal 58 televizyonlarının spor programı sunucuları ile bazı program konukları, Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maçın ardından düzenlenen terör saldırısında tepki gösterdi. Yayına çevik kuvvet polislerinin üniformasıyla çıkan program sunucuları ve konuklar, bombalı saldırıyı kınayarak şehitlere Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diledi.

SRT'de yayınlanan Spor Günlüğü programının sunucusu Ali Yavuz, "Bu programda futbol konuşmak, golleri anlatmak pek de hoş olmayacak. Çünkü Beşiktaş-Bursa maçının ardından gönüllerimiz yandı. Tüm Türkiye'nin başı sağolsun. Bu olaya karışan terörist grupları Allah kahretsin. Söylenecek çok ağır kelimeler var ama, bu kelimeleri sarfetmemek için kendimi zor tutuyorum. Ama metaneti elden bırakmadan, bu ülkeyi birkaç çapulcuya bırakmayacağımızın da bilinmesini istiyorum" dedi.

Futbol analiz programının sunucusu Abdullah Yiğit ise, "2 gün önce yaşanan saldırının anısına bugün şanlı polisimizin üniformasıyla karşınızdayız. Burada mesajımız çok açık, biz polisimizin yanındayız, devletimizin yanındayız, biz ay yıldızlı bayrağımızın yanındayız. Biz polisimize, askerimize dünden daha çok bağlıyız" şeklinde konuştu.

Spor aktif programının sunucu Mustafa Ateş de, programa çok üzgün çıktıklarını belirterek, "İçimiz kan ağlıyor. Ama bu hainlere, Türkiye düşmanlarına karşı dimdik duracağız. Birlikte olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu saldırı son olur" diye konuştu.

- Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursaspor İstanbul Beşiktaş Sivas Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları...
Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

title