Haberler

Soygun Anları Saniye Saniye Görüntülendi

Konya'da kar maskeli 23 yaşındaki Uğur D.ve arkadaşı 24 yaşındaki Uğur Ç., bir akaryakıt istasyonuna gelerek, çalışanları ellerindeki kuru sıkı tabanca ve bıçakla tehdit edip yaklaşık 300 TL'yi alıp kaçtı.2 kişi polis tarafından yaklaşık 1 kilometre ileride soygunda kullandıkları kiralık otomobille yakalandı.

Konya'da kar maskeli 23 yaşındaki Uğur D. ve arkadaşı 24 yaşındaki Uğur Ç., bir akaryakıt istasyonuna gelerek, çalışanları ellerindeki kuru sıkı tabanca ve bıçakla tehdit edip yaklaşık 300 TL'yi alıp kaçtı. 2 kişi polis tarafından yaklaşık 1 kilometre ileride soygunda kullandıkları kiralık otomobille yakalandı. Şüphelilerin dün başka bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen soygunu da gerçekleştirdikleri ortaya çıktı. Her iki soygun olayı da saniye saniye güvenlik kameraları yansıdı.

Olay, bugün saat 00.15 sıralarında merkez Meram İlçesi Karaman Caddesi üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Elinde bıçak ve kar maskesi bulunan Uğur D. ile Uğur Ç., akaryakıt istasyonunun ofis bölümüne gelerek orada bulunan pompacı 46 yaşındaki İsmail Soylu'dan, tehditle kasa ve cebindeki paraları vermesini istedi. Soylu ilk olarak cebinden bir miktar para çıkartıp verdi. Bunun üzerine Uğur D., "Tüm paraları boşalt" deyip bıçağı Soylu'nun üzerine doğru rastgele savurdu. Sol elinden yaralanan Soylu daha sonra işyerine ait olan cebindeki diğer paraları da verdi. İnanmayan Uğur D., o sırada kar maskeni başından çıkartan Uğur Ç.'den yazar kasayı kontrol etmesini istedi. Boş olduğunu anlayan 2 kişi yaklaşık 300 TL'yi alıp, istasyonun yakınına park ettikleri otomobile binip kaçtı. Güvenlik kamerası kayıtlarından kaçtıkları otomobilin plakasını belirleyen polis, yaklaşık 1 kilometre ileride 2 kişiyi yakaladı. Şüpheliler gözaltına alınınken, otomobilde yapılan aramada iki adet bıçak bulundu. Soygunda kullandıkları otomobilin ise kiralık olduğu saptandı.

AKARYAKIT İSTASYONLARINI ÇOK PARA VAR DİYE SEÇMİŞLER

Hırsızlık ve kapkaçtan poliste sabıka kaydı bulunan 2 şüpheliden Uğur Ç., suçlamaları kabul etmedi. Suçunu itiraf eden Uğur D. de soygunları arkadaşı Uğur Ç. ile birlikte gerçekleştirdiklerini, akaryakıt istasyonların çok par var diye tercih ettiklerini anlattı. Uğur D., ifadesinde ilk olarak Adana Çevre yolundaki bir akaryakıt istasyonunda soygun girişiminde bulunduklarını, çalışanların karşı koyması sonucu kaçıp Karaman Caddesi'ndeki akaryakıt istasyonuna geldiklerini söyledi.

2 şüphelinin dün saat 03.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi İstanbul Yolu'nda bulunan akaryakıt istasyonundaki soygunuda gerçekleştirdikleri ortaya çıktı.

UYUŞTURUCU HAP ALMAK İÇİN SOYGUNU GERÇEKLEŞTİRMİŞLER

Dün akaryakıt istasyonu çalışanlarından aldıkları 700 TL ile yemek yiyip, uyuşturucu hap aldıklarını belirten Uğur D.'nin ifadesinde uyuşturucu hap almak için soygunları gerçekleştirdiklerini söylediği öğrenildi.

Şüphelilerin kar maskelerini seyyar satıcıdan 1'er TL'ye aldıkları, olayda kullandıkları kuru sıkı tabir edilen tabancayı ise boş bir araziye attıkları belirtildi.

Şüphelilerin 2 arkadaşıyla birlikte geçen temmuz ayında evini tadilat yaptırmak için bileziklerini kuyumcuya satan 78 yaşındaki İ.Ö.'nün çantasını alıp kaçtıkları ve parayı harcadıktan sonra Uğur Ç.'nin babasına ait işyerinde kendi aralarında tartışırken Uğur Ç.'nin babasının ihbarı üzerine yakalanmıştı. Şüpheliler çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Eurovision birincisinden Bahçeli'yi küplere bindirecek Türkiye mesajı

Eurovision birincisinden Bahçeli'yi küplere bindirecek Türkiye mesajı

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Fatih Terim, Yunanistan takımı Panathinaikos'tan ayrıldı

Fatih Terim, Yunanistan takımı Panathinaikos'tan ayrıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title