Haberler

Sosyal Bilimler Myo'da İnovasyon ve Kalkınma Konferansı

Harran üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Bilim ve İnovasyon Kulübü işbirliğiyle “İnovasyon ve Kalkınma” konulu konferans düzenlendi.

Harran üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Bilim ve İnovasyon Kulübü işbirliğiyle "İnovasyon ve Kalkınma" konulu konferans düzenlendi.

Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Eyyübiye Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy konferans salonunda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Kamu Gözetimi Kurul Üyesi Prof. Dr. Yusuf Balcı katıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş katılımlarından dolayı Yusuf Balcı'ya teşekkür ederek başladığı konuşmasında, kalkınmanın önemli unsurlarından biri olan inovasyon'un çağa ayak uydurmak için vazgeçilmez bir unsur olduğuna değinerek meslek yüksekokullarının müfredatının güncellenmesi gerektiğini ve bunun için çeşitli çalışmaların yapıldığını dile getirdi.

Konferansta konuşma yapan Bilim ve İnovasyon Kulübü Danışmanı Öğretim Görevlisi Aziz İlgazi, inovasyon kulübü olarak dördüncüsü düzenlenen inovasyon konferansları ile bölgemizdeki üniversite öğrencilerinde inovasyon kavramının yerleşmesini hedeflediklerine değinerek kulüp olarak yıl boyu bu etkinlikleri devam ettireceklerini belirtti. İnovasyon ve kalkınma hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Yusuf Balcı kalkınma ve refah arasındaki toplumsal algı, inovasyona dayalı kalkınma modelinde fark oluşturmanın ve bunun içinde öğrencilerin kendilerini kişisel olarak devamlı geliştirmelerinin gerektiğini söyledi.

Ayrıca bu modelde eğitimin öneminden bahseden Prof. Balcı Üniversite ve sanayi işbirliğinin çok önemli olduğunu ve buna göre müfredatların yeniden yapılandırılmasının gerektiğini söyledi.

Katılımcıların soru cevap şeklinde devam eden konferans Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Kısa'nın konuşmacı Prof. Dr. Yusuf Balcı'ya plaket takdimiyle son buldu.

Konferansa Şanlıurfa Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Kısa, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Gündoğan, Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sevgili' nin yanı sıra öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Yusuf Balcı Şanlıurfa Harran Politika Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? GS Basketbol hangi kanalda? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title