Haberler

Son Dakika: 5 ilde şafak operasyonu! Terörist başı Duran Kalkan'ın yakın koruması dahil 24 kişi gözaltında

Güncelleme:

Son dakika: Tekirdağ merkezli 5 ilde yapılan eş zamanlı operasyonda, terörist başı Duran Kalkan'ın yakın koruması dahil 24 kişi gözaltına alındı.

İçişleri Bakan Süleyman Soylu, Tekirdağ merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, aralarında terörist başı Duran Kalkan'ın yakın korumalığını yapan ve 14 Mayıs'ta, Yeşil Sol Parti'nin sandık müşahidi olan kişinin de bulunduğu 24 kişi gözaltında alındığını duyurdu.

SANDIK MÜŞAHİTLİĞİ DE YAPMIŞ

Soylu, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Bugün şafak vaktinde, Tekirdağ merkezli 5 ilde yaptığımız eş zamanlı operasyonda: terörist başı Abbas kod adlı Duran Kalkan'ın yakın korumalığını yapan ve aynı zamanda 14 Mayıs'ta, Yeşil Sol Parti'nin sandık müşahidi olan kişinin de bulunduğu toplam 24 kişi gözaltında alındı. Terörle Mücadele Başkanlığımıza, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığına, İl Emniyet Müdürlüklerimize ve Kahraman Polislerimize tebrikler"

FOTOĞRAFLARI DA PAYLAŞTI

Bakan Soylu, paylaşımında ayrıca Duran Kalkan'ın korumalığını yapan ve operasyonda gözaltına alınan kişinin fotoğrafını da yayınladı.

Son Dakika! 5 ilde şafak operasyonu! Terörist başı Duran Kalkan'ın yakın koruması dahil 24 kişi gözaltında

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Duran Kalkan Tekirdağ Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (5)

Verdik y gorduk etkiyi:

Terorist ulkemize girmis, tekirdaga kadar gitmis, sandik musahidi olmus... Hani ayakkabi numaralarina kadar biliyorduk? Teroristin sandik musahidi olmasina nasil izin verdiniz???

103
100
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Hem terörist , hem sandık müşahidi , Arap gram Türkçe bilmez ,TC verilir ,oy kullanır ,benim geleceğimde rol oynar, iki millet ,tek devletiz denir , anlamsız işler yapılır , Yurtta Sulh ,Cihanda Sulh prensibine uyulmaz, başımıza işler açılır, ne memleket ama

54
103
yanıtYanıtla
RahimCalis:

Devletimiz çalışıyor ama Demirtaşın seçimlerde desteklemek istediği tarafa birinci şartı kesin bu teröristlere dokunmucaksınız olmuştur

105
38
yanıtYanıtla
t t:

İdammmm

32
4
yanıtYanıtla
Bay Metin:

Idam etmeseniz bunlar bitmez

28
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title