Haberler

Son Dakika: Öğretim görevlisi Aylin Sözer'i vahşice katleden Kemal Ayyıldız tutuklandı

Güncelleme:

Son dakika: İstanbul Maltepe'de özel bir üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışan Aylin Sözer'i diri diri yakarak katleden Kemal Ayyıldız, "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmek" suçundan tutuklandı.

Maltepe'de dün sabah, özel bir üniversitede öğretim üyesi olarak çalışan 49 yaşındaki Aylin Sözer, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Kemal Ayyıldız tarafından boğazı kesildikten sonra yakılarak öldürülmüştü. Türkiye'yi sarsan cinayetin ardından gözaltına alınan Kemal Ayyıldız, emniyet işlemlerinin ardından hakkında, "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmek" suçundan soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

TUTUKLANDI

Kemal Ayyıldız, savcılık sorgusunun ardından, "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmek" suçundan tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Mahkeme, sorgusunun ardından Ayyıldız'ın tutuklanmasına karar verdi.

NE OLMUŞTU?

Öğretim görevlisi Aylin Sözer, üzerine yanıcı madde dökülerek Kemal Ayyıldız tarafından yakılarak feci şekilde can verdi. Şüpheli ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdı. Kemal D. gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu. Aylin Sözer'in özel bir üniversitede Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanlığı görevini üstlendiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Kemal Ayyıldız Maltepe Güncel Haberler Son Dakika

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500

Yorumlar (8)

Oflu:

Yav arkadaş tutuklandı ne olur 700 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis verilse ne olur 1 kez verseler ne olur, bu adamlar incelenip bir çalışma yapılması lazım, bunlar gibi 3 kez şiddetten tutuklananları sakat bırakmak gerekiyor böyle cinayet işleyenleri de vefat edenin ailesine takdim etmek gerek

7
1
yanıtYanıtla
WOWWW:

Bide salsardı bari tutuklanacak tabi ağırlaştırılmış hapis verilecek bu kadar ent içerde cürüsün

5
2
yanıtYanıtla
Nasıl Ya:

Adamın soyadı mı değişti ?

4
0
yanıtYanıtla
Bingül teyze:

Bu işte kendini kurtarmak için yalan ifadelere baş vuruyor kimse inanmaz bir kadın daha katledildi yazıklar olsun sözün bittiği yerdeyiz artık

2
1
yanıtYanıtla
Marif:

Ey millet evet bu olay vahşi bir cinayet maşallah yukarıdan aşağıya devlet erkanı takipçi kesildi hiç soran yok 50 yaşndaki bir kadının ne işi olur 30 yaşındaki evli barklı çoluk çocuk sahibi adam ile birde öğretim görevlisi sözde iyi nesil yetiştirecek vaah vah halimize..

2
0
yanıtYanıtla
TC ATAM ARZU ATICI.:

SUÇLU ÇOK CABUK BULUNDU. ACABA BUNLAR RESMİ GÖREVLİ VEYA BAŞKA MAKAMLARDAN BİRİ BUNU YAPSA YAKALANIR MI?SANMAM. BORSA. ANTALYA VE MALATYA.

2
0
yanıtYanıtla
YILDIZZ:

ŞU İNTERNETİ KÖTÜ YÖNDE KULLANANLARA HİÇ ACIMIYORUM

0
1
yanıtYanıtla
anladınız:

bırı garezınden yazmıs heralde gercek olan asıl soyadıdır sonradan degıstırme olan degıl ayyıldızı lekelemeyın adamın gercek soyadı DALBE sonradan degıstırmıs . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title