Haberler

"Geleceğin Sınıfı Laboratuvarı" projesi hibe desteği kazandı

Güncelleme:

Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi, Geleceğin Sınıfı Laboratuvarı (FCL) projesiyle Avrupa'daki ilk 10 okul arasında yer alarak 2 yıl boyunca 2 bin avro hibe desteği almaya kazandı.

Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi, Geleceğin Sınıfı Laboratuvarı (FCL) projesiyle Avrupa'daki ilk 10 okul arasında yer alarak 2 yıl boyunca 2 bin avro hibe desteği almaya kazandı.

Avrupa'da öğrencilere yönelik oluşturulan "Geleceğin Sınıf Laboratuvarı" Isparta'da ilk kez Gazi Sosyal Bilimler Lisesi'nde açıldı. Okul,10 öğrenme laboratuvarından birisi seçilerek hibe ile ödüllendirildi.

Gazi Sosyal Bilimler Lisesi Bilgisayar Öğretmeni Kadir Öztürk, öğrencilerin teknolojik araçlarla çeşitli projelere geliştirdiklerini belirterek, "Geleceğin sınıfında öğrencilerimize esnek bir eğitim modeli uyguluyoruz. Bu sınıfımız Avrupa Okul Ağı tarafından destekleniyor. Sınıfımızda öğrenciler teknolojik araçları kullanarak farklı projeler yapıyor." diye konuştu.

"Geleceğin Sınıf Laboratuvarı" olarak tüm dünyada Okul Gelişim Yönetimi (MenSI) projesine 10 öğrenme laboratuvarından birisi olarak seçilerek 2 bin avro hibe aldıklarını ifade eden Gazi Sosyal Bilimler Lisesi İngilizce Öğretmeni Tuğba Yalçın, dünyada 10 ülkenin katıldığı projenin detaylarını şöyle anlattı:

"Geleceğin Sınıf Laboratuvarı olarak başvurduğumuz Mensi Project kapsamında Avrupa Birliği komisyonu tarafından desteklenen 10 ülkenin seçildiği okulda bizim okulumuz 2 yıl boyunca 2 avro hibe destek aldı. Sınıfımız için yeni dönemde bu destekle ve dünya genelinde 10 tane okulla birlikte bu okulların arasında Portekiz, Belçika, İtalya, Çekya gibi okullar var. Onların Milli Eğitim Bakanlıklarıyla ortaklaşa iş birliği ve koordineli bir çalışma yürüteceğiz. Bu sınıfta işlenen ders aynı zamanda Portekiz'de, Belçika'da, İtalya'da işlenen dersle aynı düzeyde olacak. Eğitimlerimizi bu yıl dünya standartlarına yükseltiyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Bilgisayar Isparta Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

Polonya Türkiye maçı hakemi kim, nereli? Milli maçı kim yönetiyor? Survivor CANLI izle! 10 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Yalan 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 10-11 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title