Haberler

60 yaşındaki adam, oturduğu bankta ölü bulundu

Güncelleme:

Antalya'da parkta gazete okuyan Hüseyin Akça, oturduğu bankta ölü bulundu. Akça'nın bir hafta önce çevresindekilere sol kolunun ağrıdığını söylediği, ancak koronavirüsten dolayı hastaneye gitmek istemediği öğrenildi.

Antalya'da parkta gazete okuyan 60 yaşındaki Hüseyin Akça, oturduğu bankta fenalaşarak hayatını kaybetti.

Muratpaşa ilçesine bağlı Fener Mahallesi'nde yer alan parkta18.30 sıralarında meydana gelen olayda; tek başına yaşayan Hüseyin Akça (60), gazetesiyle beraber evinden 500 metre uzaklıktaki parka gelerek bankta oturdu. Akça, bir süre gazetesini okuduktan sonra fenalaştı. Akça'nın park içindeki bankta hareketsiz bir şekilde durduğunu gören vatandaşlar, yardıma koşarak durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık personeli Akça'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Akça'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

KOL AĞRISINDAN ŞİKAYET ADAM KORONA YÜZÜNDEN HASTANEYE GİDEMEMİŞ

Oturduğu bankta hayatını kaybeden Hüseyin Akça'nın bir hafta önce çevresindekilere sol kolunun ağrıdığını söylediği, ancak koronavirüsten dolayı hastaneye gitmek istemediği öğrenildi.

60 yaşındaki adam, oturduğu bankta ölü bulundu

"MORARDIĞINI GÖRÜNCE SAĞLIK EKİPLERİNİ ARADIM"

Hüseyin Akça'nın bankta hareketsiz durduğunu görerek sağlık ekiplerini arayan Haydar Aligil, "Kuzenim parkta çocuklarla oynuyordu. Şahsın hareketsiz durduğunu görünce yanına yaklaştık. Bilincinin açık olup, olmadığına baktım. Aynı zamanda yüzünün morardığını görünce hemen sağlık ekiplerini aradım. Ekipler gelince şahsın öldüğünü gördük. Allah rahmet eylesin" dedi.

60 yaşındaki adam, oturduğu bankta ölü bulundu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Akça Akça Haberler

500

Yorumlar (20)

Sercan bey:

Allah rahmet eylesin yaklaşık iki yıl önce gece görevdeyken kalp kırızi geçirmiştim ritim bozukluğu nedir o ana kadar bilmezdim ama belirtileri vardı ve bir gece bir anda ritim bozukluğuyla başladı ve gözlerimi açtığımda yoğun bakımdaydım sabah olmuştu kalbimde üç tane stend vardı vadem dolmamıştı aylar sonra göğsümdeki ağarılar arttı iki kez daha anjiyo oldum dördüncü damarda yüzde elli tıkalı günlük dokuz ilaç kullanıyorum ölüm haktır Allah Kur''anla imanla ölmeyi nasip eylesin.

23
0
yanıtYanıtla
...:

sigara kullanıyomusun

yanıt0
yanıt0
.... CVP:

Hayır sigarayı bıraktım.

yanıt0
yanıt0
Serkan:

Ölmek ne kadar kolay degilmi. Kendini devatnasinda gorenler. Hepimiz insanız ve zavalliyiz. Cunku olumluyuz baki olan allahtir. Allah rahmet eylesin insallah ne diyi her canli ölümü tadacaktır. Kolay gelsin

20
1
yanıtYanıtla
Zeynep duru:

Hüseyin abiyi çok severdik bizim apartmanda yaşıyordu ... Allah rahmet eylesin . Mekânı cennet olsun ??

13
1
yanıtYanıtla
Fevzi:

en temiz ölüm. Allah yatağa düşürmesin.

13
1
yanıtYanıtla
XXX OKO:

kalp krizi galiba aah ah babamında vefaatından 1 hafta önce sol omuzu ve boynu hep ağrıyordu kader işte anlayamadık tahmin edemedik meğer babamın kalp krizi ve ölümü yaklaşmış kalp krizi belirtisiymiş o ağrıları sol kolunuzda ya boyun kısmınızda bir ağrı hissederseniz hemen bir kardiyoloji doktoruna gidin yoksa çok geç olabilir kalp krizi deprem gibidir ne olacağı bilnmiyor

12
0
yanıtYanıtla
Bahattin:

Allah rahmet eylesin yaklaşık iki yıl önce gece görevdeyken kalp kırızi geçirmiştim ritim bozukluğu nedir o ana kadar bilmezdim ama belirtileri vardı ve bir gece bir anda ritim bozukluğuyla başladı ve gözlerimi açtığımda yoğun bakımdaydım sabah olmuştu kalbimde üç tane stend vardı vadem dolmamıştı aylar sonra göğsümdeki ağarılar arttı iki kez daha anjiyo oldum dördüncü damarda yüzde elli tıkalı günlük dokuz ilaç kullanıyorum ölüm haktır Allah Kur2anla imanla ölmeyi nasi, p eylesin.

11
0
yanıtYanıtla
herkes ölecek:

inna lillah İnna ileyhi raciun. . .

9
1
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Keske Doktora görünseydin kardesim resmen kalp krizi..ALLAH rahmet eylesin ailesine sabir ve metanet versin..

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title