Haberler

Kamyonet takla attı, bir aile parçalandı! Baba ve oğul öldü, anne yaşam mücadelesi veriyor

Güncelleme:

Antalya'da yayladan dönen koyun yüklü kamyonet kaza yaptı. Kazada 41 yaşındaki baba ve 7 yaşındaki oğlu yaşamını yitirirken, anne ise hastaneye kaldırıldı. Talihsiz kadının hayati tehlikesi devam ediyor.

Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Gündoğmuş ilçesi Güneycik Mahallesi'nde meydana geldi. Kayabükü Mahallesi Kurugöl Yaylası'ndan yükledikleri koyunlarla Manavgat'a gelen Mehmet Yıldırım'ın (41) kullandığı kamyonet, Güneycik Mahallesi'nde sürücüsünün kontrolünden çıkarak, önce bariyere ardından istinat duvarına çarpıp takla attı.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Kamyonetin tamamen kullanılamaz durumda olduğu kazada Mehmet Yıldırım olay yerinde yaşamını yitirdi. Yoldan geçenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Mehmet Yıldırım'ın kazada yaralanan eşi Hatice Yıldırım (41) ve oğlu Murat Doğan Yıldırım (7), sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Murat Doğan Yıldırım, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan ve hayati tehlikesi bulunan Hatice Yıldırım'ın tedavisine yoğun bakım servisinde devam ediliyor. Kazada kamyonetin kasasından etrafa saçılan birçok koyun ölürken, sağ kurtulan koyunlar ise ormanda kayboldu. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hatice Yıldırım Murat Doğan Güncel Haberler

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

500

Yorumlar (6)

vatan sever:

hayvana kullandirsaydi kamyoneti daha iyi sürerdi

2
46
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

varacağınız yere 5 dk 30 dk geç gidin sağlam verın. yavaş lütfen yavaş olun. kimse size çabuk gittiiniz hızlı araç kullandınız diye madalya takmıyor.

32
0
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Koyunları da güvenlik kemeriyle bağlamak lazım demek onlardan da ölenler var

0
27
yanıtYanıtla
Murat Ozaydin:

"Araç kontrolden çıktı, kaza yaptı" şeklinde sayısızca kaza var. Bana göre bunun en büyük sebebi, bakımsız ve eski araçlarda çıkan; rot başı, rot kolu, eski lastik, teker bilyesi vs. Gibi arızalardan kaynaklı. Tabi genelde kontrolden çıkan araçta olanlar maalesef vefat ettiği için, kimse problemi söyleyemiyor. Sözün özü, ya modelli araç, yeni hasarsız lastik kullanacaksınız, veya aracınızın modeli eski ise, yukarıda bahsettiğim aksamları aracın servisine düzenli kontrol ettireceksiniz.

21
1
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Kaza yapan araçların hemen hemen 0/80 i hatta 0/90 ı yeni bakımlı araçlar yollarda ki eski araçlar sayılıdır onlarında zaten çoğu hızlı gitmiyor çok sürat yapanlar varsa da onlarda çok genç sürücüler ! söylediklerinizde sizde haklısınız da yalnız kazaların hemen hemen hepsi çok aşırı süratli gitmekten diyebiliriz ! eski araçla normal hızla gidilse sizin söyledikleriniz olsa bile aracı yine de kontrol edebilirsiniz her hangi bir aksaklık olduğun da !

yanıt0
yanıt0
ismail bey :

hız bakımsız ve eski araba eski lastik bilgisiz şoför hatalı yol devamlı konuşan kadın ( bazen) = kaza ..

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title