Haberler

Son dakika haberi: Çorum'da şehit ailesi ve gazilere "Devlet övüç madalyası ve beratı" verildi

Güncelleme:

Son dakika gündem haberi... Çorum'da şehit ailesi ve gazilere "Devlet övüç madalyası ve beratı" verildi.

Çorum'da şehit ailesi ve gazilere "Devlet övüç madalyası ve beratı" verildi.

Törende konuşan Vali Mustafa Çiftçi, şehitlerimizin aileleri ve evlatlarının aziz milletimize ve devletimize emanet olduğunu belirterek, "Milletimiz dün olduğu gibi bugün de "ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz" diyerek istiklalini ve istikbalini savunmaktadır. Bu vatanda yaşayabiliyorsak bunu aziz şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Eğer onlar olmasaydı onlar canları, kanlarını bu vatan için feda etmeselerdi bizler burada olmayacaktık"dedi.

Vali Çiftçi'nin konuşmasının ardından şehit J. Asb. Kd. Çvş. Yavuz Selim Karaman'ın babası Hasan Karaman, şehit Jandarma Uzman Çavuş Habib Gökçe'nin kızı Miray Şah Gökçe'ye, şehit Uzman Çavuş Oğuz emre Erkoç'ın kızı Aybüke Erkoç'a, şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Şirin'in babası Mustafa Şirin'e, gazi Uzman Çavuşlar Yusuf Şen, Fatih Şahin, İsmail Keçeci, gazi polis memurları Kadir Pıçakçı, Kamil Şeremet, Tuğrul Adam ve gazi Sedat Güneş'e devlet övüç madalya ve beratlarını tevcih etti.

Programa İl Jandarma Komutanı Alb. İlhan Uzunoğlu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Vali Yardımcısı Murat Erdinç, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser ve şehit aileleri ve gaziler katıldı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çorum Haberler Son Dakika

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

title