Haberler

Son dakika haberi... Başakşehir polisinden sosyal uygulama

Güncelleme:

Son dakika gündem haberi: Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, 1-7 Mayıs Trafik Haftası kapsamında farklı bir çalışmaya imza attı.

Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, 1-7 Mayıs Trafik Haftası kapsamında farklı bir çalışmaya imza attı. Trafik kurallarına dikkat çekmek amacıyla ilçe genelinde çevirme yapan ekipler, sürücülere "Annem hep yanımda, kemerim hep aklımda" broşürleri dağıttı.

Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri bu kez trafikte güvenliğe dikkat çekmek için çevirdi. 1-7 Mayıs Trafik Haftası kapsamında trafik ekipleri, ilçe sınırları içerisinde sürücüleri bilinçlendirmek amacıyla broşür dağıttı.

Kadın sürücülerin anneler günü de kutlandı

Sürücüleri tek tek durdurarak trafik kurallarına riayet etmeleri konusunda uyarılarda bulunan Başakşehir Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, kemer takan sürücülere teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Dağıtılan broşürlerde "Annem hep yanımda, kemerim hep aklımda" sloganı dikkat çekerken uygulama kapsamında kadın sürücülerin anneler günü de kutlandı.

Trafik kazalarına dur de

Öte yandan trafik düzeni ve güvenliğine dikkat çekmek ve duyarlılığı artırmak için İçişleri Bakanlığınca hazırlanan bir video klip hazırlandı. Ecem Özkaya, Haluk Levent, Mürsel Aktaş, Selma Evlimen, Serdar Evlin, Temmuz Karikutal ve Yasemin Usta gibi sevilen isimlerin yer aldığı videoda, trafik kurallarına uymayanları birlikte uyaralım mesajı verildi.

Klipte yer alan tüm isimler, "Kendi farkındalık videonu çekerek videonun sonunda kırmızı kalemle avucunun içerisine dur yazarak #TrafikKazalarınaDurDe etiketi ile sosyal medya hesabında paylaşabilir, herkesi bu farkındalığa davet edebilir, bize destek olabilirsin. Hadi sen de tıpkı benim gibi trafik kazalarına dur de" çağrısında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir Hisarcık Güncel Haberler Son Dakika

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title