Haberler

Son dakika haber! Milletvekili Çelebi'nin önerisi kabul edildi

Güncelleme:

Son dakika haberleri: AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, 2021 bütçe görüşmelerinde TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'tan Ağrı'ya yapılması için sözünü aldığı TBMM Evi'nin, önümüzdeki yılın yatırım programına alınacağı belirtti.

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, 2021 bütçe görüşmelerinde TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'tan Ağrı'ya yapılması için sözünü aldığı TBMM Evi'nin, önümüzdeki yılın yatırım programına alınacağı belirtti.

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ile Ağrı Valisi Dr.Osman Varol, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'u ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Ekrem Çelebi'nin, TBMM Başkanlığı'nın 2021 yılı bütçe görüşmelerinde Ağrı için talep ettiği "TBMM Evi" projesi görüşüldü.

"Ağrı'nın Turizm Destinasyonu Genişleyecek"

TBMM Evi'nin Ağrı'ya yakışacağını söyleyen AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, "Nasıl Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yapıldıysa, biz de Ağrı'ya bir TBMM Evi yapılmasını istedik. Meclis Başkanımız da bu talebimize sıcak baktı. Sayın Valimiz ile Ağrı merkezdeki eski süt fabrikasının bulunduğu 26 dönümlük yeri belirledik. Buraya TBMM Evi ve Selçuklu mimarisiyle Ağrı'ya yakışacak kütüphane ve çocuklarımız için sosyal donatılardan oluşacak bir kompleks yapılacak. Meclis Başkanlığının, bu yatırım için 2021 yılı içerisinde proje ihalesine çıkmasını bekliyoruz" dedi.

TBMM Evi'nin etrafının bir cazibe merkezi haline dönüştürüleceğini kaydeden Çelebi sözlerini şunları ekledi:

"Yapılacak TBMM Evi, ilimizin turizm destinasyona büyük katkı sağlayacaktır. Her geçen gün büyüyen, gelişen Ağrı'mızı, Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları arasına almak, ilimizin turizm ile kalkınan bir şehir olması için çalışıyoruz. Bu projemiz de Ağrı'mızın değerine değer, turizm potansiyeline güç katacaktır. Bizlere desteğini esirgemeyen ve Ağrı'ya özel bir önem veren TBMM Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop'a bu vesile ile teşekkürlerimi sunuyorum." - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekrem Çelebi AK Parti Ağrı Haberler Son Dakika

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
CHP'li Bozbey belediyeye akraba atamalarını savundu: Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı

CHP'li Bozbey belediyeye akraba atamalarını savundu: Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title