Haberler

Son dakika haber: DİYARBAKIR EMNİYET MÜDÜRÜ AŞKIN'DAN GAFFAR OKKAN ANITINA ZİYARET

Güncelleme:

Edinilen son dakika gelişmesine göre CUMHURBAŞKANLIĞI Kararnamesi ile İzmir Emniyet Müdürlüğü'nden Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Hüseyin Aşkın, 20 yıl önce şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın vurulduğu yerdeki anıtı ziyaret edip, göreve başladı.

CUMHURBAŞKANLIĞI Kararnamesi ile İzmir Emniyet Müdürlüğü'nden Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Hüseyin Aşkın, 20 yıl önce şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın vurulduğu yerdeki anıtı ziyaret edip, göreve başladı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nden Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Hüseyin Aşkın, dün sabah görevine başlamak üzere kentte geldi. Aşkın, ilk olarak 20 yıl önce Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ile polis memurları Mehmet Kamalı, Sabri Kün, Mehmet Sepetçi, Atilla Durmuş ve Selahattin Baysoy'un teröristlerin saldırısına uğradığı Yenişehir ilçesi Sezai Karakoç Bulvarı'na geldi. Burada dua okuyan Aşkın ve beraberindekiler ardından Okkan'ın anıtına karanfil bıraktı.

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın anıtını ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Aşkın, "Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Bu topraklar bize yurt olsun, diye bin yıldır şehitler verdik. Gerektiğinde de vermeye devam edeceğiz. Milli birliğimizin, demokrasimizin, ülkemizin geleceğinin en önemli günlerinde biri olan 15 Temmuz'un 5'inci sene-i devriyesinde 15 Temmuz'u ve kahraman şehitlerimizi andık. Ankara'da, İstanbul'da, İzmir'de, Diyarbakır'da, Şırnak'ta ve Hakkari'de sokağa çıktılar; milletine ve devletine demokrasisine sahip çıktığı gündür 15 Temmuz. Diyarbakır'a gelmekten dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Kadim ve güzel bir şehir. Ne kadar güzel söylemiş rahmetli Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, 'Türkiye'nin güvenliğinin sigortası Diyarbakır'dır'. Bunun bilinciyle kent daha çok güvenli olsun, kentin çocukları huzurlu olsun. Bu kentin ve Türkiye'nin anneleri ile babaları çok daha huzurlu olsun. Terör ülkemizin gündeminden tümüyle düşsün. Uyuşturucuyla mücadelemiz öyle bir olsun ki hiçbir yavrumuz uyuşturucudan hayatını kaybetmesin. Sokaklarda huzur olsun. İnsanlar kendini güven içinde hissetsin, diye bizden önceki arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları biraz daha öteye götürerek vatandaşımızı da kucaklayarak çalışmalarımıza başladık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Gaffar Okkan Diyarbakır İzmir Güncel Haberler Son Dakika

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Hava sıcaklığı 12 derece birden artıyor! Meteoroloji'den 'Dışarı çıkmayın' uyarısı

Hava sıcaklığı 12 derece birden artıyor! Meteoroloji'den "Dışarı çıkmayın" uyarısı

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! CANLI maç izle! (POLONYA-TÜRKİYE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Haziran günün maçları nereden izlenir? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 10 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? 11 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Haziran burç yorumları nedir? KULAK ÇINLAMASI NEDEN OLUR? Kulak çınlaması nasıl geçer? BUKET ÖZGÜNLÜ BOYACI NEDEN TUTUKLANDI? Şanlıurfa'dan Ankara'ya kuduz köpek getirme olayı ne? Buket Özgünlü Boyacı kimdir? 35 hasta köpeği Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı?
Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

title