Haberler

CHP Muğla Milletvekili Girgin, Pınar Gültekin'in babasının dava iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulundu

Güncelleme:

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesinin ardından baba Sıddık Gültekin'i telefonla arayarak "davadan vazgeç" dediği iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Muğla Adliyesine gelerek Sıddık Gültekin hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına "iftira ve hakaret" suçlamasıyla suç duyurusunda bulunan Girgin'in avukatı Pınar Alpay Tozun, adliye çıkışında yaptığı açıklamada, müvekkilinin son bir haftadır hak etmediği birtakım suçlamalarla karşı karşıya kaldığını, bu sebeple hakkını aramak istediğini söyledi.

"MÜVEKKİLİMİN ONURU, ŞEREFİ VE SAYGINLIĞI ZEDELENMİŞTİR"

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'na ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını anlatan Tozun, "Hukuki sürecin takipçisi olacağız. 'İftira ve hakaret' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduk. Müvekkilimin onuru, şerefi ve saygınlığı zedelenmiştir. Gerçek olmadığı bilinen bir iddiayla yapılan bu iftira karşısında en doğal hak kullanılmıştır" dedi.

CHP Muğla Milletvekili Girgin, Pınar Gültekin'in babasının dava iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulunduPınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin.

NE OLMUŞTU?

Akyaka Mahallesi'nde tek başına yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin'in (27) kaybolduktan 5 gün sonra 21 Temmuz 2020'de cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili genç kızın eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı ve kardeşi Mertcan Avcı tutuklanmıştı.

Sanıklardan Cemal Metin Avcı'nın "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, kardeşi Mertcan Avcı'nın da "suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme" suçundan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istemiyle dava açılmıştı.

SIDDIK GÜLTEKİN: CHP'Lİ GİRGİN DAVADAN VAZGEÇMEMİ İSTEDİ

Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, CHP'li bir milletvekilinin telefonla arayarak "davadan vazgeç" dediği iddialarına ilişkin 31 Aralık 2020'de basın açıklaması yaparak, o ismin CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin olduğunu açıklamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Pınar Gültekin Milletvekili Muğla Haberler

Normalleşme süreci hız kesmiyor! CHP'nin gölge kabinesi bakanlarla bir araya geldi

Normalleşme süreci hız kesmiyor! CHP'nin gölge kabinesi bakanlarla bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afganistan kararı! Diplomatik pasaporta vize muafiyeti kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afganistan kararı! Diplomatik pasaporta vize muafiyeti kaldırıldı

Serçe parmağını yiyen caniyle birlikte tedavi olmuş! Yeniden hastaneye gideceğini öğrenen Dilan Polat dilekçe verdi

Serçe parmağını yiyen caniyle birlikte tedavi olmuş! Yeniden hastaneye gideceğini öğrenen Dilan Polat dilekçe verdi

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

500

Yorumlar (19)

hak:

Bu adalet bakanı varken suçlular haklı çıkar, masumiyet karinesi der vesselam.

3
24
yanıtYanıtla
reis:

sizin vekili de gördük çok adaletli ha ha ha

yanıt1
yanıt1
Psikolog:

Inandirici gelmedi adam niye yalan söylesin. Siz partiyi ve kendi isminizi korumaya çalışırken daha fazla zarar veriyorsunuz. Dava açarak bu olayın bi daha haber olmasını sağladınız bunun adı STREISAND ETKISI

16
6
yanıtYanıtla
ASIL MESELE:

Vekil hem suçlu hem güçlü. Kendi evladı olsa nasıl davranırdı.?!

13
7
yanıtYanıtla
ENİS:

CHP MİLLETVEKİLİNE ŞU SORUYU SORACAK YÜREKLİ VE OMURGALI BİR GAZETECİ YOK MU ARKADAŞ?''SAYIN VEKİLİM. . . SİZİN DEDİĞİNİZİN DOĞRULUĞUNU KAMUOYU VİCDANININ KABUL ETMESİ İÇİN BÖYLE BİR BEYANDA BULUNMADIĞINIZI VE SÖYLEMEDİĞİNİZİ YÜCE ALLAH''IN HUZURUNDA ÇOLUK, ÇOCUĞUNUZUN ÜZERİNE YEMİN EDER MİSİNİZ''? BU KADAR BASİT BİR SORU SORUN. NETİCESİNİ DE HEP BERABER GÖRELİM. HERKES DE SUSSUN ARTIK ARKADAŞ. ORTADA BİR GENÇ KIZ CESEDİ VAR. NELERİ TARTIŞIYORUZ. İNSANLIĞIMIZ GİDİYOR, KİMSENİN UMURSADIĞI YOK.

11
7
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Yahu onlar yeminde eder sanki.Sen neyden bahsediyorsun.Böyle bir davada resmen iskence ile katledilmis bir kadin cinayeti uzerine vazgec diyebilen bir vicdan sahibi yemin mi etmeyecek bu zihniyetten herseyi beklerim.Yillardir vakiflarda tecavuz ediliyor diye ortalarda dolastilar kendi tecavuzlerini nasil ortbas ediyorlar

yanıt7
yanıt6
ellisekiZ:

onur haysiyet varmıydıki zedelensin.

12
6
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Yüzsüzlüğün bu kadarı

11
5
yanıtYanıtla
osman:

sonucu merak ediyorum pislikleriniz ortaya çıkacak sıyıramayacaksınız sizin yandaşınız da sizi ölümüne savunacak yazık akıllarını emanete vermiş kesim birde bize dersiniz koyun diye alkolden beyinleri iflas etmiş error vermiş bit yavruları sizi

9
7
yanıtYanıtla
bilen:

vaay be , utanıp istifa etmesini beklerken . . . . . . . . .

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title